REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Două personaje controversate din Constanţa, date în judecată pentru falimentarea unei firme

Două personaje controversate din Constanţa, date în judecată pentru falimentarea unei firme

Replica API 2 iulie 2019 | 00:00 3716

Dosar la tribunal

Dosar la tribunal

Iulian Grigorenco

Un individ arestat la începutul acestui an în două dosare, pentru proxenetism, respectiv trafic internaţional de droguri, a fost dat în judecată alături de asociatul său, de asemenea membru al lumii interlope din Constanţa, pentru falimentarea unei firme. Dosarul a fost înregistrat la tribunal şi nu are încă un prim termen de judecată.

Tomis IPURL, lichidator judiciar al Axa Liberty SRL, a înregistrat pe 27 iuine 2019 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care cere atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă a pârâţilor Albert Feri Ianoş şi Iulian Grigorenco. Axa Liberty SRL a fost înfiinţată în 2013 şi se ocupa de activităţi recreative şi distractive. Firma administrată de Ianoş nu a desfăşurat niciun fel de activitate până în 2015, anul depunerii ultimului bilanţ fiscal, când raporta afaceri de numai 2.526 lei şi pierderi de 9.053 lei, fără niciun angajat, precum şi datorii de 20.692 lei.

Arunca clienţilor drogurile de la geam

Albert Feri Ianoş a fost arestat în ianuarie- februarie 2019 în două dosare de către Tribunalul Constanţa, unul pentru trafic internaţional de droguri şi celălalt pentru proxenetism. Gruparea destructurată de DIICOT, condusă de Ianoş şi din care mai făceau parte trei complici, a adus începând din vara lui 2018 şi până în ianuarie 2019 (ultima oară, 500 de grame) mai multe transporturi de cocaină din Olanda, pe care o vindeau în cluburile din Mamaia, Constanţa şi festivalurile de muzică electronic. Potrivit DIICOT, Albert Feri Ianoş deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac. Conform DIICOT, Ianoş locuia fără forme legale în cartierul Poarta 6 alături de concubina sa, Mădălina Mihaela H., de asemenea membră a grupării şi dovedea un amatorism ieşit din comun în managementul afacerii, în principal pentru că era el însuşi consumator de droguri: le arunca clienţilor de la geam drogurile solicitate sau îi trimitea să şi le ia singuri din maşina sa, un Porsche Panamera, pe care îl deschidea din telecomandă şi unde erau şi lăsaţi banii pentru cocaină.

Prostituate în turneu

Cuplul Ianoş- H. era deosebit de activ şi în proxenetism, după ce, în 2018, a racolat şi trimis să se prostitueze mai multe tinere de condiţie materială precară în oraşe precum Cannes, Nisa şi Marsillia. Tinerele stăteau doar câte o săptămână la produs şi se deplasau mereu din oraş în oraş, pentru a evita raziile poliţiei. Clienţii erau racolaţi prin trei site-uri- 6annonce.com, eurogirlescort.com si sexemodel.com- pe care prostituatele aveau un cont, unde îşi prezentau caracteristicile fizice, oraşul în care se află şi durata cât stau acolo.

Grigorenco, altă poamă bună

Şi Iulian Grigorenco, cel de-al doilea pârât din dosarul de faliment al Axa Liberty SRL, este un cunoscut constănţean, implicat în mai multe scandaluri. În aprilie 2015, poliţiştii l-au prins în timp ce conducea cu 220 km/h pe Autostrada Soarelui, în condiţiile în care îi fusese reţinut permisul cu doar cinci mai zile mai devreme, tot pentru viteză ilegală. În noiembrie 2016, fraţii Iulian şi Vasile Grigorenco, apropiaţi ai interlopului Pitbull, au fost implicaţi într-un conflict violent la Pizza Extra Blat, soldat cu arestarea celui din urmă. În iulie 2018, Iulian Grigorenco a fost extrădat în Olanda pentru a fi judecat într-un dosar de trafic de persoane, lipsire de libertate, şantaj şi spălare de bani.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
birlic cotetu ii place pula mai mult ca femeile sifonu constantei
0
0
voi ziceti interlop la saracia ...asta este un drogat un pisat vai de mama lui se imbraca de la bazar la rusi si voi ii spuneti interlop daca asta este interlop Vasea ce mai este ma pisatilor
6
0
Ce fatza de cimpanzeu ai cu urechile alea
4
0
Hahhahaha ce fata de sarman lakioi are BIRLIC-u pulii. Cea mai reusita poza. Noroc ca se mai gasesc bagaboante proaste sa mearga la produs pentru ei sa mai aibe bani de un covrig, o samanta in cartier si ei altfel tre sa revina la vechiurile obiceiuri de la ei din cartierul de muncitori necalificati: furtul de calorifere.
0
0
niste tentative dame in haine de barbate birlic un cotetz si o pizda de om
2
0
Faruk cu Miha furau telefoane in germania de 10 euro bucata de la Media Markt, au dosar pentru furt trimis din Germania
2
0
Tarane turcule tatarule oaie barsana , cap de batal , slana mirositoare , ti-ai parcat masina la profil sa agati si tu femeii ? Cotetul ala e valoarea ta sentimentala? Birilic poponarul isi baga in gaoza cu ambele maini ultima oara ia luat mana lu manuta si sa batut cu ea la cur va pupa druga labagiilor
4
1
Gata elita constantei a inceput sa comenteze
1
1
Ce fata de prost are BIRLIC asta, zici ca este hipopotam Un jegos de om infect caracter, zdreanta o foame lunga
8
0
Bine ca i-ati prins pe trogloditii acestia. speram sa nu-i mai vedem mult timp.
9
0
CARTE PUTINA SI MULTA MINTE . nu putem fura ca cei de la guvern
7
0
Este incredibil cat de mare a crescut traficul de persoane de droguri si fraudele financiare si cu toate astea la fiecare raport anual politisti vin sa prezinte populatiei marile lor realizari si la trecerile pt.pietoni multe accidente ar fi fost evitate daca politisti isi faceau treaba pentru ca nu la una ci la nici o trecere nu se acorda prioritate toata lumea vede si cunoaste asta doar politistilor le bate soarele in ochi.
8
3
Ce personaje controversate sunt boschetari astia de GRIGORENCO VIRA ALBINA CALU OAIE BIDI? Astia sunt niste fomisti care nu au bani de o cafea si voi ai faceti mari afaceristi Sunt niste pesti ordinari protejati de NAS, niste vanzatori de faina la scoala 37, niste infractori notori De unde voi ai scoateti interlopi smecheri. Sunt niste zdrente de oameni care mananca seara parizer cu paine in colt la libraria din 4-5 impreuna cu Manuta, si covrigi. Pai asa fac smecherii?? Astia sunt niste zdrente de oameni
20
0
Fratii grigorenco In asta consta pranzul si cina extrablatt in mortii vostrii de moldoveni inculti
17
2
sa va dau la muie de fraieri saraci
8
7
faruk ii da limbi in pizda lu miha candidoasa de ii pute mija i am dat clanta la praga cand am puso capra mia murit pula
9
2
Iulian grigorenco sifonul Constantei si un mare poponar
19
2
Va rup pe toti.
4
3
Faruk nu ai comentat inca la postarea asta! Esti ok ?
5
0
Moare daiana de foame.. las ca se intoarce la fix
7
3
Astia nu sunt interlopi ci niste garoi drogati si plini de rahat , analfabeti ......Dumnezeu cu mila
22
2
Un lache de al meu
11
1
Foarte controversat este fraierica.srl asta hahahha
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218