REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DOUĂ POSTURI de POLIȚIE din județ NU au ȘEFI

DOUĂ POSTURI de POLIȚIE din județ NU au ȘEFI

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 8430

În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost făcute în ultima perioadă câteva schimbări în funcțiile de conducere ale secțiilor de poliție. De precizat este și faptul că sunt și două posturi vacante la secțiile rurale de Poliție Băneasa și Topraisar.

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa au fost făcute în ultima periodă mai multe schimbări în funcțiile de conducere și coordonare ale secțiilor de poliție din județul Constanța. Amintim și faptul că după ce Constantin Dancu a fost „scos la pensie”, locul i-a fost oferit lui Constantin Adrian Glugă, acesta schimbând câțiva oameni de la conducerea unor secții de poliție, formându-și astfel propria echipă.

Cine sunt șefii secțiilor de poliție din municipiul Constanța

Ţinând cont de ultimele mutări făcute în cadrul instituţiei I.P.J. Constanța, vă prezentăm lista șefilor structurilor de poliție, la momentul actual. Astfel, la șefia Poliției Municipale Constanța este în acest moment împuternicit comisar şef de poliţie Lazăr Liviu. La Secția 1 de Poliție Constanța șef este subcomisar de poliţie Aurelian Boboc, la Secția 2 este împuternicit subinspector de poliție Constantin Bogdan Moroianu, la Secția 3 de Poliție este șef comisarul şef de poliţie Ilie Huiban, la Secția 4 este comisar șef de poliție Marius Ghiță, la Secția 5 este subcomisar de poliţie Moroianu Marian iar la Poliția Stațiunii Mamaia, șeful subunității este împuternicit comisarul de poliţie Romeo Titi Florea.

Șefii secțiilor municipale și orășenești din județ

Șeful Poliției Municipale Mangalia este comisarul şef de poliţie Cristian Popescu, la Poliţia Municipiului Medgidia este comisarul șef de poliție Eugen Tomescu, în Cernavodă, șef este comisarul şef de poliţie Adrian Dumitrașcu, la Hârșova este subcomisarul de poliţie George Marcu, la Murfatlar este împuternicit inspectorul principal de poliţie Ionuț Ciobanu.

La Poliția oraşului Băneasa, șef este împuternicit inspectorul de poliţie Vasile-Cristian Olaru, la Năvodari șef este împuternicit inspectorul de poliţie Adrian Solcan, la Techirghiol este comandant subcomisarul de poliţie Nicolae Grosu, la Negru-Vodă comandant este comisarul de poliţie Ionel Mitu, la Ovidiu șef este subcomisarul de poliţie Mădălin-Laurențiu Făget, la Poliţia Staţiunii Costineşti, comandant este comisarul şef de poliţie Dorel Răcaru, la Biroul de Poliţie Vama Veche - 2 Mai șeful subunității este împuternicit comisarul de poliţie Marius Popescu iar la Poliţia Staţiunii Neptun șef este comisarul şef de poliţie Marin Dincă.

Șef nou la Poliția orașului Eforie

Vă reamintim faptul că Poliția orașului Eforie are un nou șef din pricina faptului că fostul șef Gabriel Coteanu, a fost pus sub control judiciar, măsura fiind luată în dosarul instrumentat de DNA Constanţa, luni, 31 august. Astfel, conducerea a fost preluată, începând de marţi, 1 septembrie, de comisarul șef Marian Pârvu, șeful Biroului Ordine Publică.

Șefii structurilor de poliție rurale

La Secţia 1 Poliţie Rurală Constanţa este comisarul șef de poliție Ovidiu Ionuț Dragomirescu (posturi de poliţie arondate: Cumpăna, Agigea, Valul lui Traian), la Secţia 2 Rurală Mihail Kogălniceanu este subcomisarul de poliţie Iancu Tudoruș (Mihail Kogălniceanu, Nicolae Bălcescu, Târguşor, Lumina), la Secţia 3 Rurală Mangalia este comisar şef de poliţie Daniel Pană (Albeşti, Limanu, Pecineaga, 23 August, Tuzla), la Secţia 4 Rurală Medgidia este comisar şef de poliţie Adrian Cătălin Gheorghe (Cobadin, Peştera, Ciocârlia, Castelu, Poarta-Albă, Cuza-Vodă, Tortoman), la Secţia 5 Rurală Cogealac este subcomisarul de poliție Sorin Nicolae (Cogealac, Fântânle, Grădina, Mihai Viteazu, Istria, Săcele, Corbu), la Secţia 6 Rurală Cernavodă este comisarul de poliţie Cristian Nicolae Topliceanu (Seimeni, Siliştea, Rasova, Aliman, Mircea Vodă), la Secţia 7 Rurală Crucea este comisarul de poliţie Vasile Zelca (Horia, Crucea, Ciobanu, Ghindăreşti, Topalu, Gârliciu, Saraiu, Pantelimon, Vulturu).

Două posturi libere la Secțiile Rurale de Poliție

Secţia 8 Rurală Băneasa, cu posturile de poliţie arondate: Ostrov, Lipniţa, Oltina, Dobromir, Ion Corvin, Adamclisi și Deleni are funcția vacantă, iar Secţia 9 Rurală Topraisar cu posturile arondate: Cerchezu, Dumbraveni, Independenţa, Chirnogeni, Comana, Topraisar, Mereni, Bărăganu și Amzacea are funcție temporar vacantă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu au gasit mafioti cu conexiuni la clanuri, dar ii vor gasi, IGP lucreaza la asta, cum au facut si sefii lor. Mu ie PSD
1
0
ce plm de Dancu si de Base nu mai scapam niciodata? La ce mai ii dati poza pe sticla,ce treaba mai are cu faptul ca sunt functii vacante la Constanta?
2
1
Terminati cu mangla asta cu detasarile. Sa se dea concurs. Care este apt, sa ramana, care nu e apt, sa lase loc la altii capabili. Am zis!
2
0
Cele 2 posturi pot fi ocupate de absolventi de la academia de politie!
5
1
sa traiasca procurorii de la PCA Constanta... cauta Pentru ce am luat bataie de la un interlop?! pe utube
2
0
Nu mai scapam de moaca lui Dancu asta? Asa scarba de om nu am mai vazut de la Mazare incoace!
13
4
Nu ne intereseaza articolul deoarece domnii politisti isi iau salariile degeaba.Atat timp cat interlopii si proxenetii judetului triumfa in masini de lux si vile fara o secunda de munca egal zero.
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367