REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Două românce au şocat Italia: una l-a stors de bani pe un bătrân, alta îşi droga victimele şi le fura banii

Două românce au şocat Italia: una l-a stors de bani pe un bătrân, alta îşi droga victimele şi le fura banii

Replica API 26 martie 2018 | 00:00 275

Se ştie că româncele plecate la muncă peste hotare sunt recunoscute pentru hărnicie şi pricepere. Astfel, în ţări precum Italia, Spania sau Anglia, femeile din România sunt căutate pentru aceste calităţi. Dar mai sunt şi altele co-naţionale de-ale noastre care au alte îndeletniciri, mai puţin onorabile. De exemplu, o româncă de 33 de ani, care practică prostituţia în Italia de mai bine de 4 ani, a şantajat un bătrân cu o sumă împresionantă de bani, de peste 200.000 de euro. Carabinierii au organizat un flagrant în urma căruia au arestat-o pe româncă şi pe complicii acesteia.

În speţă, potrivit cotidianului „Gazeta Românească”, carabinierii din Alba (Cuneo) au primit o plângere formulată de familia unui bătrân în vârstă de 78 de ani. Militarii italieni au putut să documenteze existența a diferite transferuri, dintre care câteva de zeci de mii de euro, făcute în contul româncei. Întreaga documentație este în continuare în analiza investigatorilor pentru a se reconstitui fluxul financiar ilicit.

Situația prostituatei este cu atât mai gravă, întrucât aceasta a recurs la metode de ameninţare cu acte de violenţă, în momentul în care îi solicitau bătrânului să-i trimită bani. Românca a mers până într-acolo încât a inventat că a născut doi copii în urma contactelor sexuale cu bătrânul de 78 de ani, spunându-i că unul dintre copii e mort iar celălalt are nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Astfel bătrânul, de teamă ca familia să nu afle despre aventurile sale şi despre faptul că ar avea 2 copii cu o prostituată, a cotizat de fiecare dată când românca îi cerea bani, ajungând să-i plătească acesteia mai mult de 200.000 de euro. Între timp, familia bătrânului a aflat şi imediat au fost anunţate autorităţile. După cum spuneam, carabinierii au organizat un flagrant imediat după ce bărbatul a fost sunat de româncă, pentru a-i cere din nou bani.

Prinderea acesteia s-a făcut în piața principală din localitatea Corneliano d’Alba, locul indicat de femeie pentru a încasa alți 60.000 de euro, bani pentru îngrijirea aşa-zisului copil bolnav, care în realitate nu exista. Împreună cu femeia au fost reținuți și doi complici. Acum, toţi 3 urmează a răspunde în faţa legii penale italiene.

Încă o româncă, asistentă medicală, a reuşit să şocheze Italia

Recent, carabinierii au descins în locuinţa unei românce, angajată ca asistentă medicală într-un spital din Padova. Femeia în vârstă de 35 de ani, racola bărbaţi în rândul pacienţilor, apoi îi invita acasă, unde îi droga, apoi îi lăsa fără bani. În timpul percheziției, carabinierii au descoperit în casa româncei, denumită de presa italiană drept ”asistenta diabolică”, numeroase flacoane de medicamente cu efect sedativ şi droguri furate din spital.

Cu Diazepam pus într-un pahar de vin roșu, românca își droga amanții și apoi le fura cardurile bancare. În timp ce victimele dormeau în apartamentul ei, tânăra mergea la un bancomat și retrăgea diverse sume de bani.

Potrivit sursei citate, femeia a reușit să fure, în total, 20.000 de euro, bani pe care i-a trimis familiei din țară. Totul a fost descoperit în momentul în care unul dintre amanţii femeii şi-a dat seama că aceasta îl droga și îi fura banii de pe card. Bărbatul s-a adresat Poliției. Astfel, bărbatul a aflat de la polițiști că nu este singura victimă și că românca făcuse și alte victime.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
libidinos ca dragnea si vrei pasarica fierbinte tanara platesti ca nimeni nu pupa de placere un hoit.
0
0
Romania este o tara condusa de hoti! se striga nu vrem sa fim o natie de hoti, dar rezultatele se vad ;de un an jumate vorbim cu peretii, iar dulaii fac planuri de tara, de vinzare a ceea ce mai e pe ici pe colo, chiar si fonduri europene, de ce doar psd istii?!
0
0
Totul se plateste !!!!
0
0
voiau gratis? ce ne trebuie barbati? doar pt penis? ori nu pot,ori nu vor,toti sunt copii mici,vor la mamica,la munca nu la pomana
0
0
atunci cand te duci la putane riscul e la fel de mare peste tot...nu doar in Italia
5
1
astea sunt doar 2 cazuri..........
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108