REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit

Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit

Andreea VREJOIU 1 decembrie 2022 | 13:51 805

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 500, la kilometrul feroviar 181 de metri, localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea, din cauza a 3 vagoane și 1 locomotivă deraiate, în urma unei coliziuni. Nu sunt victime

sursa foto: antena3.ro

Se estimează ca în aproximativ 60 de minute traficul să fie reluat.

„Locomotiva trenului privat de marfă, care aparţine operatorului TimRail Cargo s-a defectat, iar mecanicul nu a mai putut controla garnitura, care a patinat şi a intrat într-un alt trenul privat de marfă, al companiei DB Cargo, care aştepta la sector. În urma impactului, locomotiva şi primul vagon, din compunerea trenului de marfă al companiei DB, au deraiat”, se arată în comunicatul companiei feroviare remis Agerpres.

CFR informează că pentru asigurarea continuităţii traficului, toate trenurile de călători, care urmau să tranziteze această zona, vor circula deviat pe ruta Mărăşeşti – Tecuci – Barboşi – Făurei – Buzău şi retur. Această măsură va fi menţinută până la repunerea pe şină a locomotivei şi a vagonului deraiat, inclusiv retragerea garniturii de marfă din zona respectivă.

Reprezentanţii SRCF Galaţi vor asigura suportul tehnic necesar operatorilor privaţi pentru intervenţia la faţa locului, astfel încât zona afectată să fie eliberată şi redeschisă traficului în condiţii de siguranţă.

CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor şi îi asigură că personalul feroviar va luat toate măsurile operative necesare pentru redeschiderea liniei în cel mai scurt timp.”, au transmis reprezentanții CFR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe locomotive numai pensionari și bosky Firme de trafic care falimentează CFR Statul câștigă păduchi de pe urma lor
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108