REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dragnea anunță plângere penală pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis: Este disperat, speriat!

Dragnea anunță plângere penală pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis: Este disperat, speriat!

Replica API 29 martie 2019 | 00:59 531

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis este ”aproape gata” și a explicat că ar putea fi lansată înainte de alegerile europarlamentare.

”Eu nu comentez toate prostiile lui Iohannis, doar pe cele prin care calcă în picioare constituția. În rest, eu nu comentez. Este un truc al unui om disperat, crizat, speriat că va pierde alegerile prezidențiale. Este disperat că partidulețul lui pierde alegerile și el nu va mai fi președinte și va începe să dea socoteală pentru casele furate, pentru dosarele penale. Este aproape gata plângerea penală pentru înaltă trădare (...) Nimic nu este imposibil (întrebat fiind dacă va fi depusă înainte de alegeri n.r.).”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că ”nici vorbă de suspendare. Iohannis vrea să fie suspendat, dar el trebuie să stea la Cotroceni să vadă nimicul pe care l-a făcut”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Autostrazi KONGA, spitale KONGA, scoli KONGA. WC-uri in curte grupa. Cacaturi pe gura pe sub hamster, in usa biroului. si plangeri penale. Si harneala cu Program de Guvernare. Si FAGADAU. VANTURACHE plm etc. De atata sunt in stare. Sa-I mai votati, prostilor votanti de pesede, in continuare. Aia care stau acasa sunt tot votanti pesede. samd .
7
0
In primul rand sa-i dau multa mooie prostului de la 18:32!!! In al doilea rand, cacatul cu ochi numit Dracnea poate sa-i fac o plangere penala ma-sii care l-a fatat asa un gunoi ca el!
6
1
cei aseamana pe cei doi infractori amandoi sunt tradatori si hoti ce-i deosebeste unul este mai tradator si mai hot ca celalalt,partea cea mai proasta este ca amandoi i-i albesc obrajiorii posteriori ai infractorului netaniahu
1
2
bai antipedistilor va dati de ceasul mortii ca va intra cap de tabla la parnaie dupa alegerile prezidentiale . Asa s-a ajuns in tara asta incat cap de tabla a chemat justitia la Cotroceni sa le dea ordin cum sa-l bage la puscarie pe Dragnea Hai marsh jigodiilor care sustineti o asemenea justitie !
1
9
Pune-o pe amazoana lui tudorel, adina florea, sa-l ancheteze ia pe presedingte si sa-i de-a interdictie sa mai conduca Romania si sa-l puna ia direct pa DRACnea presedite. Ca poate. 'Reati ale drakului de panarame penale ce sunteti! Ati priponit-o pe Kovesii ca v-a rarit HOTII si nu va scapa nici drk de puscarie, dar Nu veti scapa asa usor dupa tot circul asta in care va dati peste cap sa distrugeti justitia si statul de drept. SHEET!
10
2
Pentru L.Dragnea.Dute ma unde iti e locul si sa iti dai cu parerea doar cand te cheama la vorbitor.
10
1
Daca ne uitam la filmele istorice, unde frati si surori se omorau intre ei pentru a ocupa tronurile unor tari, nu suntem nici astazi departe de asemenea evenimente ! Singura diferenta este ca s-a renuntat la crima, dar se recurge la denigrare, inchisoare, etc.
8
1
foarte bine faci. Iohanis este un hot si vanzator de tara.
1
13
tu sugi pula ca naluca ! ....ca sa iti intretii familia handicapata , nu ca iti place ....
1
7
toti sunt o...latura si un c..., politica este un terci pe care il mananca cu pofta porcii, se satura uneori si dispar lasand in urma lor....pesta!
4
4
Dragnea acesta, este de o inpertinenta de nedescris.
10
4
Pregateste-te sa fii linsat, cacatule!!! Costumul din lemn de brad este gata si te asteapta!
12
4
alegeri 2020 , toti trebuie sa dispara . partide noi si restul la gunoi
8
3
tradare, zau- tu vei face puscarie , pe viata, ptr inalta tradare- asteapta
15
5
Disperare domnu Dragnea
20
4
Sugi pula non stop
7
21

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272