REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea anunţă un miting şi mai mare, dar îi transmite şi un mesaj lui Iohannis dacă nu o revocă pe şefa DNA

Dragnea anunţă un miting şi mai mare, dar îi transmite şi un mesaj lui Iohannis dacă nu o revocă pe şefa DNA

Replica API 11 iunie 2018 | 00:07 300

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, care este şi liderul PSD, a anunţat că, dacă preşedintele Klaus Iohannis nu semnează decretul de eliberare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Koveşi, atunci vor fi demarate procedurile de suspendare! Declaraţia privind posibila suspendare a şefului statului a fost făcută în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Dragnea a mai declarat că mitingul de sâmbătă se înscrie într-o acţiune care se va repeta, însă de o amploare mai mare. „Nu te poţi aştepta, totuşi, ca un partid ca PSD, un partid mare, e cel mai mare partid social-democrat din Europa - din păcate, celelalte ţări nu mai au cote foarte bune - să îl ameninţi de o lună şi jumătate, să îl jigneşti, să îl insulţi, să spui atâtea lucruri despre acest partid şi să te aştepţi că nu reacţionează, că stă cu mâinile în sân şi am hotărât să ieşim. Şi vreau să vă spun că ăsta a fost mitingul mic. Următorul miting va fi un miting uriaş, într-o altă locaţie - în Piaţa Victoriei nu poate avea loc - şi mă uitam la poze, îmi aduceam aminte, şi aseară am văzut la o televiziune 'cu epoleţi', arătau poza de anul trecut, celălalt miting, scriau '250.000' şi la noi, foarte mare, '130.000'. Mă rog, fiecare se face de ruşine în ce fel doreşte. Au făcut un miting pe care l-au photoshopat, în care au aruncat sute de mii în presă, ca şi număr. Le-am arătat noi ce înseamnă un miting de câteva sute de mii”, a spus Dragnea.

„Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive. Primul motiv şi cel mai puternic motiv este de a protesta puternic împotriva acestui sistem odios, nenorocit, pe care îl gestionează o mână de securişti, o mână mai mare, care este patronat de Klaus Iohannis, care este unul din beneficiarii principali ai acestui sistem, prin uneltele pe care le au şefii Parchetelor, ofiţeri din servicii, Pahonţu, care e unul din liderii importanţi ai statului paralel şi toţi ceilalţi, toate 'portocalele' pe care dumneavoastră le-aţi arătat şi care încep să iasă la iveală în continuare”, a mai spus liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tov Dragnea nu merita atata atentie. In cartile de istorie se va scrie despre el ca a fost primul puscariabil care conduce un partid aflat, inca, la putere. Cat despre Romania, s-o manance 'cainii' comunitari, ca noua nu ne pasa. Am fost si vom fi sclavii altora in tara noastra si nu numai.
2
0
A spus clar unde trebuie facute mitingurile.
0
0
ai tratat cu cei din penetenciare sa te sustina, tot la puscarie vei ajune, si nu oricum, pe viata
4
0
La cusca cu spalatorul asta de morti si caracatita lui !!!
5
0
atat iti trebuie hotule!
6
0
Penale si scursuri umane
8
0
sa organizati urmatorul miting al partidului slugilor lui dracnea in capitala stapanului beniamin netaniahu,ierusalim,care a si declarat ca a cumparat romanica,acuma nu stiu sa fi dat vreun sacal ci cred ca dracnea si momaia i-au dat-o de pomana
6
0
Dar noi din Diaspora o sa va dam lovitura domnu Dragnea, ca pe multi romani iati alungat din tara
8
0
dar cei platiti de Soros stiu pt ce ies in strada?
4
19
psdeilor cum plua mea va cacati pe voi ca psd a castigat alegerile pe bune si ca sunt un guvern ales. pai dragnea de ce are primul dosar ptr furaciune la alegeri cu suspendare? ca e nevinovat? daca era il achitau...asa ca cu alegerile pe bune mai lasati ma
21
1
Ce inseamna circul asta? Faceti autostrazi , faceti ceva buni pentru poporul acesta. Ne-am saturat de voi toti de la guvernare . De atatia ani TOTI furati tara!
23
1
miting mai mare deci si mai multe gunoaie
14
1
E timpul ca USR,PNL,Platforma 100 cu Ciolos sa actioneze asa cum le dicteaza constiinta si sufletul,adica sa urmeze indemnul lui Orban si sa pune mainile pe bate,sa dea la cap milioanelor de romani care nu accepta un regim binevenit in Romania,un regim al dictaturii in folosul poporului. Parlamentul ,votul prostimii ,saracii,batranii,bolnavii,cei cu prostia de drepturile omului in cap trebuiesc eliminati cu forta. Uite,Ciolos ,USR,sunt variante bune pentru inceputul unei conduceri dure si pe gustul celor mai destepti romani,ai celor ce manifesta de partea ,,hastag rezist''.Jos democratia!!!!!!
16
3
zici ca li s-a scurtcircuitat neuronul la cei participanti la miting, daca sefii va ameninta, sa nu va intrebati de ce castigati asa de putin
23
2
Adevaraul e ca multi idntre imbecilii care au fost la Bucuresti nici macar nu stiau pentru ce sunt acolo.Au facut-o pentru o plimbare pe gratis, un sandvis, sau pentru faptul ca au fost dusi cu forta sub amenintari din partea sefilor de la locurile de munca.Asa ca taci in mortii ma-tii din gura, ca din cauza inaptilor mentali ca tine tara sufera ! Voi astia care il sustineti pe Dragnea si ceata lui de hoti si oligofreni ar trebui sa primiti pedeapsa capitala pentru inalta tradare !
24
2
Judecatori inca nu au avut destul sange in instalatie sa te arunce dupa gratii . Dar pentru ca dovezile sunt clare infractorule ai sa anunti urmatorul miting dupa gratii . Au tot lalaito judecatori dar nu mai au motive sa mai amane sentinta . Dragnea la puscarie cu tine . Tu cu toti cei care sunteti vizati de procurori ati facut front comun dar vi se apropie sfarsitu .
24
1
este ca oamenii au fost adusi cu autobuze dar dorinta de a veni si a le arata hastagilor cine este majoritar a fost a lor, o mana de hastagi nu intorc tara pe dos. Pe facebook si la comentarii sunt bine organiziati dar la vot s-a vazut si se va mai vedea ca sunt absolut minoritari!!!
4
22
O ia pe unde bea apa. Dragnea... Fu 2 10 mustata
18
1
Fiul de militian se inpaca cu 80% din popor ,ce este stupid si needucat.
14
1
O adunatura de oameni RETARDATI PSIHIC!!!
21
1
Sezi pe curul tau bai javra penala daca vrei sa nu-ti luam gatul! Hai sictir Dracneo!!!
21
2
Sper sa suspende presedintele. Sper sa inceapa procedurile. Sper ca Iohannis sa nu cedeze. Atunci se va face bine Romania. Atunci se va vedea clar care este parcursul viitor al tarii.
19
3
Corect ! Ins asa nu uitam ca daca il suspenda pe Presedinte, pres interimar va fi tariceanu si vor revoca, trece legi pe banda rulanta ..si pe alea stiute si pe alea nestiute...
24
2
D-nule Dregnea, fii mai ponderat, ce vrei sa creezi o avalansa de boli cardiace in randul parazitilor sorosisti, a securistilor si a batausilor de batrani.Nu te gandesti ca daca se revolta ciuma bruna iese razboi ...
6
24
Pe mascariciul si cretinul asta de diliormanean il cam mananca in cur !
33
2
Am vazut cam care erau cei veniti la miting. Hai sa vedem daca nu erau adusi cu autocarele, muzica si seminte cati veneau?
34
2
Nea livake, sa nu ne kkm pe noi! Sa nu uitam ca cei 250000 au iesit de buna voie, doar in Bucuresti ! Nu au fost fortati sa iasa pe baza de semnatura ! Sa nu mai punem la socoteala si pe cei care protestau simultan in alte orase ! Asa ca sa ne kkm pe tine ! Si apropo, deabia astept sa-l suspenzi pe neamt ! O sa ai o mare surpriza ! Deabia astept alegerile anticipate !
52
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614