REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dragnea: Bugetul probabil va trece joi; nu s-a luat în calcul o remaniere

Dragnea: Bugetul probabil va trece joi; nu s-a luat în calcul o remaniere

Replica API 25 ianuarie 2017 | 23:47 484

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat, după şedinţa de la PSD, că ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, nu va fi schimbat din funcţie, că a înţeles programul de guvernare, dar că, fiind prima lui întâlnire cu reprezentanţii instituţiilor, a fost puţin cam "moale". Dragnea a subliniat că Ştefan este un profesionist. De asemenea, Dragnea a declarat că nu crede că la şedinţa de guvern de mâine se va discuta despre buget, ci, probabil joi. Însă, a adăugat Dragnea, acest lucru îl va decide premierul Sorin Grindeanu. „Eu am fost rugat de premier să particip”, a spus Dragnea, referindu-se la şedinţa la care a participat, privind discuţiile pe tema bugetului. „Ca preşedinte al Camerei, mă interesează cum vine proiectul de buget. Această discuţie a fost generată de faptul că o parte din miniştri nu au fost atenţi şi nu au îneles că proiectul trebuie să fie cum am propus în campania electroală. Au venit cu bugete mai mari pentru instituţiile din justiţie, dar eu am propus bugete mai mici, cu 3 excepţii: ÎCCJ, CSM şi Ministerul Public, plus ANP care are acelaşi buget. În rest, toate instituţiile, în frunte cu Camera Deputaţilor, au bugete mai mici. Şi la SRI e buget mai mic. Viorel Ştefan a înţeles bine, dar a fost mai moale decât trebuie să fie. Nu s-a luat în calcul o remaniere, e un bun profesionist. Nu ştiu dacă trece mâine bugetul, s-ar putea ca joi. Asta va decide premierul”, a spus Liviu Dragnea după întâlnirea cu liderii PSD şi miniştri din guvern.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maine seara bugetul, da,.... super vizat de dictatorul cu acte de penal ! Vinerea, "vinerea neagra" pentru buget !!
2
0
de la servicii alea ce protejaza si ai fac pe plac elefantului incult ar trebui ajustate consistent ca nu ajuta cu nimic interesele poporului si tarii si chiar la magistrati unde trebuiesc aduse modificari in constitutie !!
1
3
Tatucule nu le mai da ma nimic taie-le cum a facut dementu astia sunt fachiri inghit sabii,merg pe jaratic si belesc pwla!
0
2
....prostia ma-tii e ca a facut copil cu ce a primit in gura , inseminare manuala . Uite ce a iesit !
2
5
nu trebuia sa-ti treci numele pt. ca din comentariul tau toata lumea-si dadea seama ca esti prost.
3
3
Prostia populatiei care i-a votat pe pesedisti, isi arata roadele.
5
3
Va trece joi, vineri..."vinerea mare" !? Tu faci bugetul, d-le Dragnea, ce cauti, in ce calitate ..., de dictator cu acte de penal !? Tu faci bugete, faci legi...ce sa inteleaga poporul, ca tot vorbesti in numele lui, si zici ca-ti pasa..., ce sa inteleaga tineriii... cine decide, in acest guvern numit de tine ?! Iti pasa de tine si numai atat, ca estii penal si se apropie alt dosar, iti pasa de Tariceanu...vin termenele...."se strange latul"....!!
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108