REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dragnea cere rechemarea definitivă a lui Maior

Dragnea cere rechemarea definitivă a lui Maior

Replica API 28 august 2018 | 00:00 384

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al New York a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunile asupra judecătorilor. Printre cei care au primit scrisoarea se află şi Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Dragnea spune că România riscă să nu mai facă parte din „familia statelor democratice din spaţiul Nord-Atlantic” şi a cerut definitivă a lui George Maior, ambasadorul României în SUA, notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa ajungem si mai rau cu asa guvern de incompetenti care le sta mintea doar ce legi sa faca si sa dea ca sa-l scape pe dracnea si pe toti hotii din jurul lui de LEGe si de puscarie! In rest o sa dea holera si ciuma peste noi ca nici ca le pasa de ceva!
20
0
Azi, suntem tara cu cei mai renumiti clovni de circ din lume: veorica si trupa ei de saltimbaci, viziteaza capitalele din Europa, fara sa stie sigur in ce orase se afla, dau spectacole de circ gratuit si ne umplu de rusine Ei, clovnii, n-au nici pic de rusine, din pacate
21
0
Europa este in criza, se staduieste sa iasa, si in Romania e criza, dar se pare ca dorinta PSD-eilor este sa ne afundam si mai tare. Sper sa nu le reuseasca asemenea lucru, deoarece generatia tanara va cunoaste COMUNISMUL predat de ILIESCU prin intermediul lui DRACNEA.
21
0
Dracnea cere MULTA...MULTA...MU-E
23
0
Ba pe a matii de jigodie care esti, PSD ist de cacat !
23
6
tu mananci cacat de foame si sugi pula de sete ! sa se verifice pensia ta medicala , ai handicap la cap ce este drept . Din ma-ta curva pcr , ce putea sa iasa ?...o jigodie si mai mare .
3
24
Inteleg, Dragne-ai turbat si musca-nstanga si-ndreapta, dar oamenii maturi si responsabili din jurul lui, de ce nu-l opresc? de cce-l lasa sa distruga partidul si tara???
27
4
cu ce drept acest puscarias, dovedit in doua dosare penale, arew astfel de dorinte- nu orice vis poate deveni realitate- Irina, da, pozitia ta de hot si borfas si atractia banului nemuncit si-au spus cuvantul Vei sfarsi la puscarie, sunt convins
27
4
Nu. Maior sa ramana acolo, sa fie platit gras din banii nostri, sa denigreze tara si pe romani identic ca si procuroarea comunista Macovei, muista care ne-a denigrat si mintit in fata Parlamentului European. Javre ca astia sa vina in tara unde sa dea si socoteala pentru politica anti-romaneasca dusa peste hotare.
6
25
asta-i daca toti ofilitii sunt promovati pe bucaleala
3
28
Este incredibil la ce se preteaza retardatul de Dragnea.
30
6
Nu le-a iesit pasenta cu Giuliani, mama si citi bani i-a dat Dragnea din bugetul statului.George Maior a descoperit smecheria si acum este destituit.Rusine Dragnea si acolitii! Voi nu sunteti adevarati romani, cred ca proveniti din Podisul Decan.
30
7
Cine cere rechemarea !? .... Dragnea ?! PENIBILUL, DIABOLICUL SI DICTATORUL Dragnea !? Penalul Dragnea ?!
33
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272