REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Dragnea despre Nicolicea: Ştie procedurile, e riguros; e un om în care tot partidul are foarte multă încredere

Dragnea despre Nicolicea: Ştie procedurile, e riguros; e un om în care tot partidul are foarte multă încredere

Replica API 18 aprilie 2019 | 02:53 492

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că Eugen Nicolicea, propus să preia Ministerul Justiţiei, ştie procedurile, are cunoştinţe juridice foarte bune, este foarte riguros, iar partidul are ''foarte multă încredere'' în el.

"Este o propunere foarte bună. Este un om care ştie procedurile, care are cunoştinţe juridice foarte bune, care este foarte riguros şi în care tot partidul are foarte multă încredere", a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat despre suspiciunile legate de certificatul de revoluţionar obţinut de Nicolicea şi de facultatea absolvită de acesta, Dragnea a spus: "Există nişte suspiciuni la nivelul opiniei publice pentru faptul că Parchetul General nu vrea să ia nicio decizie, nicio măsură în cazul furturilor de case al familiei Iohannis. Mi-au spus nişte oameni din opinia publică".

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa aiba viata grea ala de la scuipat pe nicolicea daca ajunge ministru
2
2
@15:14 Tu imi sugi din cacat si eu ii dau pula la supt nevestei tale. Da, aia curva. Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
4
0
sa ne pisham cu bolta pe tine si familia ta , bashina iohannista.Mars ma si nu mai da copy paste la un text inept,te repeti la fiecare postare nu -ai nici macar mintea sa mai scrii ceva nou !Dupa ce esti prost mai esti si puturos!
1
5
nepermis sa te atingi de vreun fir de par dea-l puscariasului si a minorei acestuia- categoric ICCJ trebuie sa dovedeasca faptul ca nu se vor lasa intimidati de un puscarias dovedit care a furat banii dwe la gfura copiilor bolnavi- trebuie judecat la urgenta asa cum el se chinuie sa dea OUG ptr a scapa de puscarie- nu ewste urgenta sa scapi, urgenta este sa intrii
8
2
Cum drakul sa nu aibe partidul incredere in loaza asta de om: obedient si slugoi de-ti face greata! Intrebarea este tara, poporul asta pe care-l prosteste PSD-ul, de el nu va pasa!?
5
0
o sa-mi sugeti pula bai hastag partzu si Nicolicea o sa fie ministru la justitie. Ce-mi place cand va cacati pe voi de frica!
2
7
S-o crezi tu ca te lasam sa-l pui pe jigodia asta ministrul Justitiei. Aloooo, Replica, de ce nu putem sa comentam la articolul despre javra de Tit?
7
2
Bai Escule dupa ce esti prost si ANALfabet pe a cui poola o tot sugi pe aici ?
3
3
Domnule Dragnea daca cunoasteti lumea justitiei din postura de condamnat penal asta nu inseamna ca parerea dumneavoastra ar trebui luata in calcul dar in P.S.D.faptul ca esti un penal este o calitate.Si cum spun PSDisti"Romani nu o duc prost din cauza penalilor care ii conduc ci din cauza U.E. si S.U.A care au transformat Romania intro colonie.
5
3
Dreptate pana la capat.
3
13
Un jeg de om,fara coloana vertebrala!
11
5
au inceput trepidatiile in opozitie ,sobolanimea o da din colt in colt, ha, ha, ha si cate procese vor fi rejudecate! Ia sa vedem ce sentinte de achitare mai obtin unii ? Acum sa va vad cum chitaiti ,o dati in curul lui Dragnea ca vrea sa scape dar va cacati pe voi ca vi se redeschid procesele alea de achitare. Procurori si judecatori vor da socoteala de ce si-au batut joc de actul de justitie !Suficient daca se analizeaza procesele de la CEDO ,Rarinca ,Gutau, jud Barsan si alte cateva mii !
6
10
Stie, cum sa nu stie ca diar a facut facultatea la Spiru la 50 de ani! Ba dragnea cat de prosti ne crezi? Nicolicea stie diar sa te pupe in dos si sa dea ordonantele alea sa va scape de puscarie!
20
2
Jigodie ce esti! Speri sa te scape Nicolicea ?? Panaramelor, ati distrus tara asta, ati infometat poporul si voi JUBILATI cu arogantele, hotiile si minciunile voastre. Cea mai prosta guvernare! Nu faceti NIMIC, decat sedinte si aranjamente meschine, pe langa lege, care sa va scape hotii, de penalitati in fata legilor. Da, schimbati legi in favoarea voastra pentru CA PUTETI. Dar nu mai este mult, veti plati penal hotilor !
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468