REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea îl jigneşte din nou pe Ponta: 'E un ŞOBOLAN, un mincinos patologic'

Dragnea îl jigneşte din nou pe Ponta: 'E un ŞOBOLAN, un mincinos patologic'

Replica API 7 iunie 2018 | 03:11 441

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a numit, miercuri, ”şobolan” pe fostul premier Victor Ponta, după ce acesta a susţinut că Mihai Tudose şi Eugen Teodorovici s-au apus înfiinţării Fondului Suveran de Investiţii, scrie News.ro, citat de stiripesurse.ro.

Întrebat cum comentează faptul că Victor Ponta a afirmat că fostul premier Mihai Tudose s-a opus acestui proiect, iar ministrul de Finanţe a considerat înfiinţarea Fondului o prostie, liderul PSD a spus că nu comentează declaraţiile ”unui şobolan”, iar ţara nu poate fi condusă după "minciunile unor mincinoşi patologici".

“Sincer, în general, nu vreau să comentez ce spun şobolanii. E foarte simplu. Domnul Mihai Tudose nu se putea opune pentru că era unul dintre cei care a avut această idee, în vara anului 2016, iar domnul Teodorovici aştept să văd ce spune în legătură cu acest proiect de lege. Dacă ne luăm după ce spune un şobolan că spun alţii, ar urma să închidem ţara. Nu poţi să conduci ţara după minciunile unor mincinoşi patologici”, a afirmat Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine zice ala e ... La conducerea PSD vedem numai limbrici si viermi toxici ! In rest , numai bacterii otravitoare , virusi mizerabili ...
1
0
dancila e sobolan, ponta e hot, plagiator...dar macar il duce capul. aia e si proasta si urata. succes.
2
2
Intr-adevar, a facut un bine tarii: a pus-o pe Luluta in functie. Aferim. Nu intelege ca este expirat. Nu mai poate fi reincalzit. La groapa de gunoi a istoriei. Pacat ca e inca tinar.
1
3
Asa sobolan cum ii spune dragnea lui Ponta , a facut ceva pentru tara . Sa ne spuna dragnea , ce a facut pentru tara in afara ca a furat . Sper ca vineri 08-06-2018 acest dragnea sa primeasca de la judecatori pedeapsa meritata .
6
2
Doua javre!!!!!!
4
1
E ca si cum dupa divort sa spui despre ex soyia ta ca e o curva si ai trait cu ea 20 de ani!
8
1
mojic esti, ai fost, la randul tau sluga tuturor pana ai scos capul la lumina. Sobolan esti tu cu amanta ta
10
4
sobolan se lupta cu alt sobolan...doar caracterul difera
14
3
iar au iesit la comentarii "rozatorii" de "ochi maro" Leprele Activiste Peneliste foste pedeliste...
6
11
da acest fond este o predare a intereselor romanicii catre jidani,numai acest tradator de limbric oltenesc putea face aceasta actiune,daca tariceanu a vandut gazele,petrolul si hidrogenulsulfurat din marea neagra juvetele pulii se arunca direct la glandul lui itzic
12
4
Ponta e procuror, nu sobolan. Iar tie nu-ti plac procurorii. De asta ii consideri sobolani. Asta e problema ta.
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108