REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Dragnea, la Şcoala de Vară a social-democratelor. A fost primit cu pâine şi sare, ie şi ţuică: Niciodată nu m-a înşelat nici o femeie...

Dragnea, la Şcoala de Vară a social-democratelor. A fost primit cu pâine şi sare, ie şi ţuică: Niciodată nu m-a înşelat nici o femeie...

Replica API 25 august 2017 | 17:08 426

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit la Școala Politică de Vară a PSD, organizată de Organizația Femeilor Social Democrate la Constanţa. A fost întâmpinat cu ropote de aplauze, servit cu pâine și sare, în timp ce imnul PSD era cântat în sala Pavilionului Expozițional de la intrare în staţiunea Mamaia. Dragnea a sosit în jurul orei 14:45, venit direct de la Comitetul Executiv PSD, care are loc la Neptun.

Femeile pesediste au încercat să dea o notă de inedit lucrărilor Şcolii, vorbindu-se să se îmbrace toate în porturi populare. Ele au ţinut să-i ofere în dar o ie şi lui Dragnea. Ghinion, cum ar zice neamţul, nu s-a prea potrivit măsura cămăşii populare! Chiar şi aşa, Dragnea a afirmat: „Niciodată nu m-a înşelat nici o femeie din PSD… Nu mi-a înţelat aşteptările. După care, a fost invitat să bea şi o ţuiculiţă, în timp ce un social-democrat îl aştepta sfios să îi înmâneze un cadou.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde Coldea dadea cu bila la biliard in kovesi...luati o in gingii.
1
0
Vara 2017 teldrumu rezista
3
1
Bai pupincuristi calificati, bateti cu pumnul in masa la nemernicul asta penal. Cta nu are un spital dotat bine, nu are parcuri, Mazare a tepuit orasul pt zeci de ani, nu exista o fabrica serioasa ci doar cluburi pt drogati, asta trebuie sa-i cereti cacatului asta de Dragnea. A venit si sluta aia de tataroica care cica-i vice dar in fapt este o sluga. Faceti-va datoria fata de Cta boilor, ca de asta va platim, munciti nu mai frecati pula, secaturi ce sunteti.
10
1
Pastaie luati-l-am pe Palaz in pu.la de jeg penal ce e
5
3
Rasu' curului ... In loc sa-i dai pitiponcului verde de Paris , ii dai altceva , care sa-l revigoreze ... Mai ratat mioritic , mamaica ta nu stia ca esti varza ...
5
2
Pesedistele daca tot s-au gandit sa-i dea o ie mai bine ii dadeau lui dragnea un furou,un ruj,ceva tampoane,absorbante si fustita.Pai are nevoie de recuzita la parnaie ca acolo sunt baietei care vor sa se joace cu fetita cu musteata.Vaselina o aduce sevil la pachet.
9
2
Ce spectacol grotesc ! Mi se face sila cind vad atita slugarnicie ! Auzi primit cu paine si sare ca pe timpurile lui raposatu ! Atit timp cit nu luam atitudine ne meritam soarta !
15
2
Circul pesedeilor.... !! Rusine, sa le fie rusine ! Sa primesti un penal cu paine si sare ?! Catusele il asteapta pe mincinosul si penalul asta.
13
2
La Constanta, intotdeauna au existat slugi care pupa in dos imparatia.
13
4
Cat de dobitoc , jegos imputit , nespalat , gunoi poti fi sa_l astepti p_asta cu paine si sare in loc de catuse ??
18
2
Primit cu myie la Constanta
12
2
Singura solutie este sa votati miscarea poPULAra
12
3
La urmatoarele alegeri noi tineri iesim la vot si psd se disfinteaza nu mai voteaza nimeni cu psd la ce jaf a facut in juatitie si cate taxe a bagat. Sa ma cac pe psd inplocit pe dragnea care se crede presedinte de tara el face tot cac pe tine
20
4
Sa ma pis pe el
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369