REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dragnea: Rămân la conducerea PSD şi la conducerea majorităţii parlamentare

Dragnea: Rămân la conducerea PSD şi la conducerea majorităţii parlamentare

Replica API 23 iunie 2018 | 22:41 378

S-a încheiat şedinta PSD. Liviu Dragnea rămâne liderul PSD, el declarând, imediat după CEx: “Am știut atunci când am organizat acel miting că va mări presiunea pe completul de judecată, că acel miting va contribui la condmnarea mea. Am văzut și unii de la o anumită televiziune cum au amenințat în direct judecătorul care are o opinie separată spunâdundu-i să meargă pe calea indicată. Eu le-am spus că obiectivele mele sunt aceleași și anume să merg până la capăt ca programul de guvernare să fie pus în practică și va fi pus, iar statul paralel să fie zdrobit și va fi zdrobit".

"Îmi cer iertare acum în fața dumnevoastră și celor care ne privesc miilor de români care stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, iar alții sunt târâți pe la DNA și mai sunt alte mii care nici nu știu că au dosar. S-a lungit atât de mult elaborarea codului penal. Probabil că nu o să mă ierte. Maniera pe care eu am avut-o de a avea o abordare procedural corectă de a avea dezbatere în Parlament a fost una greșită. În Parlament nu se mai poate vorbi de adoptare normală cu discuții și dezbatere. Toate legile sunt atacate și trimise să nu se mai pună în pratică, doar, doar reușesc să dea guvernul jos. Decizia mea este foarte fermă, rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt, rămân și la conducerea majorității parlamentare alături de domnul Tăriceanu, și eu și colegii mei am decis astăzi să fim mult mai fermi și mult mai radicali cu ceea ce trebuie să facem. Nu mă sperie nici Helvig, nici Pahonțu, nici Koveși, nici Iohannis, nici Oprea nici alții. Obiectivele la care m-am angajat și pentru care mi-au asumat responsabilitatea rămân aceleași”, a spus Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parlamentul rusinii! Asa a ajuns sa fie parlamentul romaniei condus de ps dracnea. O adunatura de penali care-si fac legi speciale sa poata sa fure si sa nu pateasca nimic. Legi speciale pentru toti hotii, Pensii speciale pentru alti hoti de teapa lor; Salarii si pensii speciale pentru alti hoti din teritoriu care le mana oile la usa..presedinti de CJ, primari si viceprimari. Asta le e grija borfasilor din parlamentul rusinii, nu grija tarii si a populatiei cinstite. Pe astia toti ii prosteste de-alde gadea, ciuvica, ciutacu, badea, oana stancu cu al ei cameleon zanfir etc. etc. si toata hazn
0
0
inca nu s-a publicat motivarea ,mai citesc pana inteleg ,apoi o dezbatere si apoi mai vad ce fac, oricum hastagienii sunt in fibrilatie si sunt din ce in ce mai putini, se vede dupa numarul celor care posteaza si care tot ies in strada cu toate ca i-au adus si pe Ciolos si Interesul National ca intariri. Bai ,nu ai minte astia cer sa iasa lumea in strada in Anul Centenar sa lupte roman contra roman ,mizerabililor rusine !! Dulapule, Ciolos o sa va voteze mortii lui Dracknea !
0
3
hai mai repede cu impozitarea corporatiilor ca sa mora de ciuda rezist
1
0
Bai dar badalau nu are basca .observ.
2
0
Fugi domnu Dragnea dupa Mazare, acum cand piti, daca ramaii o sa ramaii de tot pe viata la parnaie.
5
2
calu moare de drum lung si prosti de grija altuia.
1
9
Iubit conducator , noi te sustinem cu tarie , neconditionat , precum o funie sustine spanzuratul !
15
2
jeg imputit...
11
3
Tit-Liviu Brailoiu de la PSD, care la fiecare doua saptamani e publicat aici, de ce acum tace malc? Asteapta sa treaca furtuna de afara? E periculos sa mai ia apararea PSD-ului zilele acestea?
8
1
Werner hotul de six case,kurvesi curveta mincinoasa,si alti securisti din romania
3
12
unjaf de om , si prostii cu 4 clase pun botu la un idiot ...un bulan ,,taran de telorman,, la jilavaaa
17
3
MULT MAI MULTA MUIE CELOR ENUMERATI DE LIVIU.
9
4
Bravo PSD bravo Dragnea
6
30
sunt amanta puscariasului draknea si sunt dispusa, ptr bimele Romaniei sa il insotesc la puscarie
13
4
very good mai prost cu astia de pazesc parnaia sa-i vad cum fac fata la o sedinta de guvern ce sa mai zic de o sedinta a deputatilor,multi hoti laolalta
13
3
Si uite asa ramane PSD cu legile coruptiei la gat cu Dragnea condamnat cu executare in frunte si cu o tara furioasa impotriva lor.
26
4
Deci este clar,psd-ul merge pe drumul oaselor.Se autodistruge.
29
5
eu cred ca nu sunteti sanatosi la cap
14
7
Eu cred ca se sinucide la final si ramane urina tanase cu banii
23
2
Te vrem aproape, la Poarta Alba ai dosul in siguranta deplina.
32
3
Ramai ... filiala Jilava ... FMM ...
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920