REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dragnea: Se lucrează la evaluarea miniştrilor

Dragnea: Se lucrează la evaluarea miniştrilor

Replica API 1 octombrie 2018 | 10:27 439

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că se lucrează la evaluarea miniştrilor, urmând ca data şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) să fie stabilită după întoarcerea premierului de la Strasbourg.

"Am stabilit cu doamna prim-ministru Dăncilă să vorbim săptămâna aceasta după ce se întoarce de la Strasbourg. În mod normal, e concentrată pe ce se va întâmpla acolo şi, după ce se întoarce, vom discuta şi vom stabili de principiu când să convocăm Comitetul Executiv Naţional, unde se va analiza activitatea fiecărui ministru şi colegii noştri îşi vor spune punctul de vedere", a declarat Liviu Dragnea, la România TV, coform agerpres.ro.

Întrebat dacă există deja o listă neagră, liderul PSD a replicat: "Nu. Din câte ştiu eu, nu. Pentru că ar însemna să pui ţinte anume şi apoi să găseşti argumente".

Vezi şi:

Felix Stroe ar urma să preia Ministerul Dezvoltării în Guvernul Dăncilă 2

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui DRACnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe DRACnea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui DRACnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
1
1
Cand prostule, dupa ce i-am tras-o ma-tii?
1
1
iar m-ai pupat in pula cand ti-ai pupat nevasta !
1
2
Dragneo, canalie inca n-ai murit, futu-ti rasa ma-tii de boratura sudista?!! Hai lepro ca ti-am pregatit scandura de brad pentru cel mai frumos ''costum'', manca-te-ar ciuma!!!
6
1
ma - ta la puscarie pt proxenetism , mai laba trista , ne pisam pe uniunea europeana si pe voi , rezistentii pulii ! vino mai pensionare la sediu ....sa te felicit pt activitatea ta , sa-ti dau o bere ....la gard !
2
4
si justitia din Romania lucreaza la incarcerarea ta, ai rabdare mai sint exact 8 zile
5
2
Hal de exprimare ! Nemernicule, DICTATORULE, penalule, hotule si mincinosule!
6
1
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
5
0
Liviuke vezi ca si stroe a semnat scrisoare. Doar ca el curva batrana a mers la doua capete. Sa nu pui la vrajeala lui!
7
1
Pe Stroi Felix cand il evaluati ca-i curva batrana si hot pe fata?Lasati-l sa mearga lana Nicusor Constantinescu ,daca va fi destept va pleca singur dupa Mazare ca doar impreuna au furat!La cat mai putine zile libere nenorocitule.
9
0
AICI puteti atasa si comentariile despre STROE. Schimbati numele ziarului, slugi platite de stroe.
7
1
Inainte de culcare irina tanase evalueaza ministrii. La sculare - a irinei ma refer,ca la dragnea nu se scoala fara viagra- asadar,cand se scoala irina ministrii sunt deja caprariti.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272