REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Dragnea: Se pune presiune ca mie şi dlui Tăriceanu să ni se însceneze ceva

Dragnea: Se pune presiune ca mie şi dlui Tăriceanu să ni se însceneze ceva

Replica API 25 ianuarie 2017 | 00:00 388

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că „tot felul de indivizi” sunt presaţi pentru a scrie denunţuri la adresa sa, care nu se bazează pe nici o realitate, şi că săptămâna viitoare va face un demers „legal, legitim, constituţional” legat de dosarul referendumului, notează agerpres.ro.

„Până de curând, primeam tot felul de informaţii pe care le catalogam ca zvonuri, că regimul Iohannis îmi pregăteşte nişte dosare. Cum? Mă gândeam că nu au cum să inventeze. Mi s-a mai spus că sunt tot felul de indivizi, care ori au fost condamnaţi ori sunt condamnaţi ori au fost în închisoare ori au ieşit din închisoare sau riscă să intre, sunt presaţi, sunt ameninţaţi să scrie nişte denunţuri pentru că hârtia suportă orice”, a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3. Dragnea a susţinut că, în ultimele zile, a început să primească astfel de informaţii de la „oameni care sunt oripilaţi, oameni din siste” subliniind că ţinta nu este numai el, ci şi Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pleaca dupa ce le da muie mamelor voastre de jigodii platite .
0
2
,,Sa ni se insceneze ceva",oare ce dlor,poate vreun viol,un viol cu perversiuni ca la Vaslui?Ingerasilor nevinovati ce sunteti!
3
1
Milogilor, va este frica, v-au ajuns dosare din urma...., niste scursuri ordinare, vreti sa scapati basma curata impreuna cu toti acolitii.
4
1
elefantul mediator a spus ca va face opozitie din functia ce mai bine n-ar mai avea-o la cata cultura are nem....
0
8
Niste scursuri ordinare , nu se uita in ce saracie ne scaldam si cum o duce omul de rand.... acum vor sa scape basma curata impreuna cu toti acolitii. Toti hotii nenorociti stau in PSD ul de cacat si inventeaza fel de fel. Rusine pensionarilor care ia votat si tinerilor care nu au fost la vot. Asa ne trebuie fratilor. Au fost alesi cu majoritatea. Hotii sunt mai uniti !
9
0
nu se insceneaza nimic ,v-ati facut totul voi cu mina voastra de corupti .nu faceti decit sa raspundeti pt faptele voastre .poate ne spui bre dragnea cum naiva ti-ai facut casa pe 7000 mp din salariul de bugetar ca nu ti-a inscenat nimeni piscina si terenul de tenis cu nocturna
12
1
eu cred ca esti paranoic.Asta nu inseamna ca trebuie sa postezi pe net!
3
2
Rau este, ca exista o parte a populatiei ce ii crede.
9
2
mananci numai kakat . esti unul din sistemul base.
2
9
Iar incepi penalule ?! Tu si Tariceanu sunteti hoti si mincinosi, chiar si penali cu acte ...despre ce vorbim !? Ce credibilitate aveti, va cred tinerii !?... Iti faci scenarii fabuland, inventant ...?!
13
3
Schzofrenicule paranoia se apropie si mai iei 10 ani si pleci la bula dragnica.ai inceput sa fabulezi sa scornesti mincinos odios ce esti.
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108