REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dragnea și Dăncilă, desființați după referendum: 'Chiar și Ion Iliescu era mai bine văzut decât acest cuplu dictatorial. Ura e corectă'

Dragnea și Dăncilă, desființați după referendum: 'Chiar și Ion Iliescu era mai bine văzut decât acest cuplu dictatorial. Ura e corectă'

Replica API 10 octombrie 2018 | 00:11 363

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a comentat, luni, rezultatul final al referendumului privind familia tradițională, lansând un atac dur la adresa lui Dragnea și Dăncilă.

”O prezență ridicolă la vot. Din 18 milioane de cetățeni cu drept de vot, s-au prezentat 3 milioane. 15 milioane n-au fost interesați. Scorul e remarcabil și reprezentativ pentru momentul actual.

Sigur că, în amatorismul lor, politicienii n-au avut interesul, intenția să întrebe unde trebuie. Să întrebe dacă e constituțional, merită să facem acest referendum, ce miză ar putea avea, care sunt consecințele. Acum vor culege și mai multe ponoase decât se așteptau.

Nu toleranța a dus la acest rezultat. Problema e de ură, ura a contribuit într-un moment în care politica românească a stat mai prost decât a stat vreodată. Chiar și Ion Iliescu era mai bine văzut decât acest cuplu dictatorial Dragnea-Dăncilă. Deci politica e într-un moment de șubrezenie absolută. Ura e corectă, pentru că dacă nu ne-a mai rămas nimic pe această planetă, măcar să urâm avem voie. Asta nu ne-o poate lua nimeni”, a afirmat Radu Banciu, la B1 Tv.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu veorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
2
0
Jegul asta, penalul asta care-a mai sadit un alt vrej uscat ca el, sef de ferma de porci pe la care pesta porcina n-a avut voie sa ajunga, pentru astia sufera o tara intreaga! Docila este aereiana rau, ce sa-i ceri! O papusa intoarsa cu cheia de dracnea.Rau am mai ajuns.
8
0
hai liviu asteptam declaratii despre ''referendum''cine te-a mai lucrat.
8
0
plang unii de pe aici ca se duce tara de rapa, totul este vandut, totul este praf si pulbere Orice om intreg la minte se intreaba atunci De ce dracului se bate opozitia sa vina la putere si ciolanis mai vrea un nou mandat ? Astia care cantati prohodul PSD prosti ne mai credeti ,cine pune botul la asemenea prostii ? Hai muie opozitia !
3
13
Lanturile praf cenusa sa ia foc puscaria
1
3
Mai aveti putin si sapati dupa vadim. Ati inceputa sa miorlaiti dupa trecutul care a dat startul prostitutiei si furaciunilor si nimeni nu era pedepsit. Daca nu era intrarea in UE va luau interlopii fetele direct de la scoala si le duceau la import.
7
9
da cuplul ne-a vandut pe toti,aurul s-a expatriat,deci nu mai sustine moneda nationala, vandut terenul agricol de a ajuns insula mare a brailei faneata de camile ne-a vandut apa pura din subteran iar noi suntem adapati cu apa din canalul dejector al europei,muiepesede
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272