REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dragnea: Trebuie să încetăm acest război între români şi români

Dragnea: Trebuie să încetăm acest război între români şi români

Replica API 29 noiembrie 2018 | 02:52 393

Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a făcut miercuri un apel la unitate, la încetarea "războiului între români şi români" şi a afirmat că nu trebuie să se mai întâmple "ceea ce s-a întâmplat recent în Parlamentul European, când au fost români care au votat împotriva României".

El a subliniat, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, că împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire reprezintă cea mai mare sărbătoare a României şi este de datoria politicienilor de a continua acest proces şi de a consolida poziţia României în Uniunea Europeană şi în NATO - cea mai importantă realizare în ultimul secol.

"Cred că este datoria noastră de a continua acest proces de a consolida poziţia ţării noastre în UE şi NATO. Avem obiective clare - adoptarea monedei euro, aderarea la spaţiul Schengen. (...) De asemenea, trebuie să asigurăm un rol activ pentru România în cadrul NATO, astfel încât să asigurăm relaţii puternice de securitate şi stabile. Toate aceste obiective reprezintă mize majore pentru România, iar noi, oamenii politici, avem datoria să ne comportăm ca adevăraţi români. Ne aflăm într-o competiţie permanentă, e firesc că aşa funcţionează democraţia. (...) Dar, din păcate, uneori mergem prea departe. Cred că în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor majore trebuie să fim în primul rând români (...), să fim patrioţi în ceea ce priveşte România (...), să fim români înainte de orice atunci când votăm în Europa, să stabilim împreună obiectivele pe care să le urmărim, să vorbim pe o singură voce. Să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat recent în Parlamentul European, când au fost români care au votat împotriva României. Trebuie să încetăm acest război între români şi români pe care îl ducem de prea multă vreme în afara ţării şi in interior. Vă asigur că nu asta vor cei care ne-au votat. (...) Separaţi putem fi frânţi, dar uniţi împreună putem însă a fi o forţă de nestăvilit şi să construim o Românie puternică în Europa şi în lume", a afirmat preşedintele PSD.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand ai furat pe saturate ai vrut sa ajungi si presedinte...
1
0
vrea sa fie maricel.N-ai nici alonja nici carisma,esti un borfas marunt dispretuit de o tara intreaga.Tomberonul de gunoi al istoriei te asteapta.Dorim sa fii de-a dreapta sobolanilor rosii,cat mai curand,unde nu e durere nici intristare nici suspin
4
0
mai jigodie ai inteles ca nu poti sa mai pasesti in niciun coltisor din tara asta, peste tot sunteti huiduiti- mai nou ai probleme cu sanatatre, ai nevoie de caldura- in cimitir este o caldura vesnica
4
0
amnistia totala este necesara prima data.
2
4
Ocrotitorul hotilor de pretutindeni tre sa mergi la bulau sa vezi acolo lupte
6
1
Haha bai da prosti sunteti si unii si altii indiferent cine tot pentru buzunarele si binele lor trag cand ajung la putere
1
4
Du-te mai cacat cu ochi la curva de ma-ta pe centura sa o ajuti la supt ca nu mai face fata la poulile tiristilor.
7
1
Observam cu mare ingrijorare cu totii ca acesti guvernanti se fac ca ploua, ei au alte preocupari si intr-adevar asa este: singurul obiectiv al acestei guvernari Dragnea-Dancila e sa-l scape pe Dragnea de inchisoare si de dosare. E clar ca nu-i mai intereseaza nici Europa, nici romanii, nici mersul Romaniei si e foarte trist acest lucru.
8
1
voi cu mamele voastre la puscarie , dar sa le dam la muie inainte de incarcerare , derbedeilor , muie cat mai multa !
3
6
simpu .mergi la puscarie ticalosule tu si gasca ta de penali analfabeti ,returnati miliardele furate ,anulati pensiile speciale ,salariile nesimtite pt bugetari si gata va fi armonie si liniste in tara ,vom avea bani pt scoli ,crese, spitale ,sosele si autostrazi.
11
3
La pariu ca nici dupa ce isi da demisia nu o sa fie liniste? Ca voi nu faceti niciodata liniste indiferent cine conduce. Astea sunt jocuri de scena sa ne tina mintea ocupata si sa nu vedem ca unii isi fac treburile si altii care rabda sa dea vina pe cineva. Societatea nu e egala pentru toata lumea.
4
6
Sulfa Dragnea tace si le face, pune sclavii sa critice opozantii isi da legi ca sa nu intre in puscarie, iar el este om de bine inpaciuitor, ceilalti sunt raii. Poporul chiar nu vede?
8
2
Nu e dragnea cinstit dar voi ori nu la-ti cunoscut pe basescu ori ati furat cot la cot cu el si regretati vremurile alea
2
9
Totul va inceta cand tu, bai dejectie umana, o sa crapi!
8
3
Javra ordinara ce esti, putregaiule: DEMISIA! Dispari hotule, penalule!
8
3
Esti un gunoi corupt
11
4
lasati-ma sa fur si sa dirijez eu treburili ca sunt cel mai pregatit farul calauzitor din teleorman
12
3
DRACNEA D E M I S I A ! ! !
14
3
Cea mai simpla rezolvare...Dragnea isi da demisia
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272