REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Dragnea: Voi depune în Parlament legea dublului standard

Dragnea: Voi depune în Parlament legea dublului standard

Replica API 13 mai 2019 | 00:35 582

Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat duminică, în comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, că săptămâna viitoare va depune la Parlament un proiect privind legea dublului standard, potrivit căruia cei care vor aduce în România produse de o calitate inferioară celor comercializate în ţara de origine vor plăti "să-i usture".

"Săptămâna viitoare voi depune în Parlament o lege care va revoluţiona acest sistem: legea dublului standard. Cei care vor mai îndrăzni să aducă în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor vor plăti, ca să-i usture. Asta trebuie să înţeleagă toată lumea. Vor să vină cu produse în România? Perfect, dar să vină cu produse de calitate superioară, aşa cum sunt şi la ei în ţară", a spus Dragnea duminică la TVR1.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTIEI si HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia, sa traim toti romanii mai bine nu doar o gasca de HOTI care-au distrus tara si pe noi toti! HOTII la puscarie unul cate unul...Acolo sa stea HOTII NU primari
3
0
PSD lasa mostenire copiilor si nepotilor nostrii datorii peste datorii! Cum se naste un copil cum ii atarna PSD tinicheaua de coada cu datoria publica. Toate furaciunile la astia pe care-i spala sluga psd, tudorel toader cu legile lui criminale care-i scapa pe toti HOTII de lege si puscarie. Raman HOTII si albiti dar si cu banul furat la tescherea si noi, p-ulimea, ptr ca asa ne si considera jagardelele astea, le platim noi HOTIA ca si datorie publica cel putin 30 de ani de-acum incolo!
4
0
In orice tara normala daca ai probleme cu legea pana iti rezolvi problemele astea taci din gura asta daca ai onoare.
3
1
Bai cacat cu ochi, o sa depui o solicitare sa ne sugi pulile impreuna cu jegul de la 13:55! MUIE PSD!
3
1
ma -ta e la rahova , ii dau gardienii la muie pe un pachet de tigari fara timbru ! trei ceasuri rele pt nevasta-ta , a ramas gravida cu altul .....ca tu erai in puscarie , zdreanta !
1
6
Vei depune in Parlamentul de la Rahova. Marti 20 Mai - D Day.
5
3
Un inconstient penal care se poarta cu oamenii necajiti, adusi in conditia de sclavi, ca animale in transhumanta, manate de un nebun care crede ca, oamenii aia, adusi cu arcanul la mitingurile PSD, il vor vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu PENSII SPECIALE, plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII !!
8
3
Un ordinar de Teleorman.
4
3
Bravo tata ..bv dragnea...tot inainte
2
4
Vei depune pe mata in parlament
11
4
vei depune pe mata in parlament
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515