REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Dragomir: Nu ne interesează nici Academia Hagi, nici Săgeata, ne interesează doar Farul

Dragomir: Nu ne interesează nici Academia Hagi, nici Săgeata, ne interesează doar Farul

Replica API 27 iunie 2013 | 00:00 86

Giani Nedelcu vrea să fixeze o întâlnire cu vicele CJC

Giani Nedelcu vrea să fixeze o întâlnire cu vicele CJC

Cu toate că FC Farul a câştigat o luptă deloc uşoară pentru îndeplinirea unui obiectiv ruşinos, menţinerea în Liga a II-a, războiul se duce în continuare pe plan administrativ. Consiliul Judeţean Constanţa şi patronul "rechinilor", Giani Nedelcu, nu au ajuns nici măcar acum la un consens pentru a ajuta echipa fanion a Constanţei. În timp ce în această perioadă multe dintre echipele româneşti au început pregătirea, fie la stadion, fie prin cantonamente, jucătorii alb-albaştri sunt în continuare în vacanţă şi nu au nici cea mai mică idee dacă vor rămâne la echipă, în ce condiţii vor rămâne sau care va fi obiectivul.

"Noi nu mai ştim nimic, trebuia să ne întâlnim cu juriştii, cu patronul de la Farul şi nu a venit. Am avut nişte discuţii, noi tot aşteptăm, nu avem ce să facem că nu depinde de noi. Suntem în situaţia de acum 2 ani, Farul nu reuşeşte să lămurească situaţia juridică pentru ca noi să intrăm acţionari, este simplu. Noi vrem să intrăm ca membri fondatori, iar dacă noi nu intrăm pe documente, nu vrem să susţinem. Până la urmă o să mergem şi la Federaţie să discutăm cu nişte jurişti, să vedem exact care este soluţia, pentru că oricum nu se poate face nimic fără voinţa lui Giani, care declară că vrea să facă, dar acum s-au salvat de la retrogradare şi i s-a urcat iar la cap", a declarat pentru "Replica", vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir.

Giani Nedelcu, acuzat că nu lasă CJC să se implice în salvarea Farului

Vicele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Cristinel Dragomir, a fost întrebat de ce situaţia nu a fost încă rezolvată şi în ce constă problema. Acesta a precizat că problema este simplă: CJC se va implica la FC Farul doar dacă va figura în acte ca membri fondatori. Problema este că, potrivit vicepreşedintelui CJC, patronul grupării constănţene, Giani Nedelcu, nu vrea să-şi diminueze procentele, iar fără a-şi diminua procentele, CJC nu va veni să ajute Farul. "Majoritar la Farul Constanţa este societatea lui Giani Nedelcu, noi nu avem cum să intrăm în societatea lui, pentru asta el trebuie să-şi diminueze procentele şi să intrăm noi, Consiliul Judeţean, în locul la alt membru fondator. Toate documentele sunt la el, iar dacă el nu vrea să-şi diminueze procentele, Consiliul Judeţean nu poate intra în societatea Platinum SRL, firma care deţine majoritatea la Farul. Fără el nu avem cum, putem să stăm noi şi-n cap", a mai adăugat Cristinel Dragomir.

Consiliul Judeţean Constanţa vrea să investească în FC Farul

Cristinel Dragomir nu s-a ferit să spună că CJC vrea să investească în Farul şi nu în Academia Hagi, lucru adus la cunoştinţă chiar patronului Nedelcu, care a fost sfătuit să lase zvonurile la o parte. Potrivit vicelui CJC, Giani Nedelcu vrea să aibă controlul în continuare şi nu vrea să lase din procente. "Lumea poate să acuze, dar noi ştim exact cum stau lucrurile. Am discutat cu el, am stat la masă, i-am explicat şi i-am spus să lase zvonurile, nu ne interesează nici Academia Hagi, nici Săgeata Năvodari, ne interesează numai Farul, să investim în el. Pentru a investi la Farul trebuie să fii acolo, ori omul ăsta nu vrea să dea procentele, vrea să aibă el controlul, despre ce tot discutăm...", a conchis Dragomir. Contactat pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu situaţia relatată, patronul Farului, a avut un răspuns cel puţin surprinzător, precizând că dacă situaţia este din cauza lui, va lua legătura urgent cu Cristinel Dragomir. De asemenea, Giani Nedelcu, a vorbit şi despre situaţia jucătorilor care vor veni şi despre variantele pe care le are la dispoziţie. "Dacă este din cauza mea, o să îl sun eu pe domnul Dragomir să fixăm o întâlnire, cu dânsul am vorbit acum 2 săptămâni. Eu de 4 ani îmi doresc să vină cineva lângă mine şi să facem treabă. Tase are creionat un lot de jucători, jucători pe care să-i luăm, dar toate se vor face în funcţie de sprijinul pe care-l vom avea, dacă-l vom avea. În situaţia în care suntem, avem două variante: ne putem întinde cât ne este plapuma, iar în situaţia în care suntem ajutaţi, ne putem întinde cât este plapuma cu tot cu ajutor, numai că vor creşte standardele", a precizat, pentru "Replica", patronul Farului, Giani Nedelcu.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212