REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragoș Săvulescu este executat silit de fosta soție: Nu i-a mai plătit pensia alimentară fiicei

Dragoș Săvulescu este executat silit de fosta soție: Nu i-a mai plătit pensia alimentară fiicei

Mirela PASCAL 26 mai 2023 | 00:00 3879

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia și Constanța, este executat de fosta soție, Rodica Ghionea, pentru neplata pensiei de întreținere a copilului celor doi. Aflat în Italia de mai mulți ani, Săvulescu contraatacă și încearcă să scape de răspundere, contestând executarea.

Dragos Savulescu este executat silit de fosta sotie: Nu i-a mai platit pensia alimentara fiicei

Dragoș Săvulescu își vede nestingherit de viață în Italia, deși a fost condamnat definitiv, cu executare, în dosarul Retrocedărilor. Justiția din peninsulă a modificat sentința din România și, nu numai că a respins cererea de extrădare a afaceristului fugar, dar a transformat condamnarea de 5 ani și 6 luni dictată de România într-una de 2 ani și 5 luni, cu suspendare. Liniștit departe de România, Săvulescu pare să aibă probleme cu fosta nevastă, stomatologul Rodica Ghionea. Pe 23 martie, judecătorii din București i-au admis blondei cererea de încuviinţare a executării silite în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu. Executarea are legătură cu copilul celor doi, o fată de 14 ani, care nu și-ar fi primit pensia alimentară de la fostul sportiv.

Dragos Savulescu este executat silit de fosta sotie: Nu i-a mai platit pensia alimentara fiicei

Precizăm că în urmă cu vreo doi ani, fosta soție a obținut în instanță custodia exclusivă, imediat după condamnarea lui Săvulescu, pe motiv că acesta nu se implică în creșterea copilului și că abia vorbesc. S-a format și un dosar de executare silită pe numele lui Săvulescu, însă fostul sportiv a scos armele din dotare și contraatacă. A contestat, recent, decizia de condamnare, fiind stabilit un prim termen abia pe 9 august a.c.

Precizăm că judecătorii au constat că, din anul 2017, Săvulescu nu s-a mai interesat de minoră și nu a mai plătit pensie de întreținere, iar în 2021 Ghionea a obținut custodia exclusivă.

Au divorțat în 2015

În 2005, Dragoş Săvulescu şi Rodica Ghionea au avut parte de o nuntă fabuloasă, care a costat aproximativ 500.000 de euro. Evenimentul a avut loc la Sala Tronului de la Muzeul Naţional de Artă, iar Rodica Ghionea a impresionat pe toată lumea cu superba rochie cu cristale Svarowski, semnată Donatella Versace, ce a costat 10.000 de euro. Cuplul i-a avut ca naşi pe Ilie Năstase şi pe soţia sa de atunci, Amalia În 2009, Dragoş Săvulescu şi Rodica Ghionea au divorţat. În prezent, Dragoş Săvulescu este căsătorit cu Angela Martini, fostă Miss Universe. Cei doi şi-au unit destinele în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebe să fii i*******r sa ai neveste asa misto! are fosta ochi misto dar si asta noua e belea!
0
0
Du-te în Italia, dă-i cu piciorul în fundul fără valoare și târă-l înapoi în r*mânia.
0
0
Are ochi frumosi fosta sotie.
1
0
toleranta la infractiuni este mai mare in italia, tara mafiilor, fata de multe alte tari si coruptia nu este la mare distanta de noi; democratia si capitalismul au insemnat intotdeauna oriunde coruptie si abuzuri de la relativ mari la foarte mari; pana nu se inventeaza altceva mai bun se pare ca trebuie sa ne obisnuim cu asta
4
0
Săracul. Nici bani de șosete nu are
2
0
De ce justiția din r*mânia au extrădat pe infractorii din Italia mulți dintre ei cu legături cu mafia din peninsulă la cererea justiției Italiene ,era simplu condiționau extrădarea italienilor la schimb cu infractorii r*mâni, dar așa cum iau făcut scăpați tot așa cancerul ăsta de justiție de junglă nu are nici un interes săi aducă înapoi, pentru că sau plătit milioane de euro mafioților din justiție
7
0
Cine e Mirella Pascall?
1
3
Italia, nu e in uniune? Sau e stat neutru de nu extradeaza? Sau e stat istet care jumuleste infractorii de bani?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218