REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dragoste cu năbădăi! Un individ din Valu şi-a bătut soţia şi soacra

Dragoste cu năbădăi! Un individ din Valu şi-a bătut soţia şi soacra

Replica API 27 iulie 2016 | 00:00 265

A dat „strechea” în ei

A dat „strechea” în ei

Un individ din Valu lui Traian a fost arestat pentru 30 de zile după ce şi-a umflat muşchii şi s-a apucat să-şi bată soţia şi soacra. Acesta doar ce se întorsese din străinătate şi îşi bănuia nevasta de infidelitate. Prin urmare, de cum a băut câteva păhărele, s-a apucat să împartă pumni. Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unei agresiuni în familie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale Constanţa l-au identificat pe Iulian Ionuţ Gavrilă, în vârstă de 42 de ani, bănuit de comiterea faptei. Cel în cauză se întorsese recent din străinătate, acolo unde muncise.

De cum a revenit la domiciliu, acesta a început să-şi bănuiască nevasta de infidelitate. La data de 24 iulie anul curent, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şi-a dus aminte de toate cele şi şi-a agresat soţia şi soacra, care s băgase pentru a aplana conflictul, în repetate rânduri. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi ulterior a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Amintim şi faptul că un eveniment asemănător s-a petrecut tot în Valu lui Traian. Este vorba despre Doru Vasile Diaconu, care locuia cu părinţii lui într-o casă situată pe strada Mihai Eminescu şi pe care i-a bătut în mai multe rânduri. Potrivit anchetatorilor, acesta are o violenţă peste medie, agresându-şi în nenumărate rânduri părinţii, Constantin şi Georgeta. Pe 4 februarie anul curent, vârstnicii au cerut în instanţă ordin de protecţie.

"Admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de reclamanţii Diaconu Georgeta şi Diaconu Constantin în contradictoriu cu pârâtul Diaconu Doru Vasile. Emite prezentul ordin de protecţie împotriva pârâtului Diaconu Doru Vasile, pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: dispune evacuarea temporară a pârâtului din imobilul situat în comuna Valu lui Traian, str. Mihai Eminescu, județul Constanţa; interzice pârâtului să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de reclamanţi", potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212