REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Drama neștiută a Alexandrei Ungureanu de la Asia Express: ”Mă ascundem în culise să plâng”

Drama neștiută a Alexandrei Ungureanu de la Asia Express: ”Mă ascundem în culise să plâng”

Replica API 1 octombrie 2021 | 00:00 784

Alexandra Ungureanu este mereu cu zâmbetul pe buze și n-ai spune că a avut vreodată vreo problemă în viață, dar, din păcate, adevărul este altul. Artista ascunde o adevărată dramă, despre care puțină lume știe. Tatăl fostei concurente de la ”Asia Express” a murit în urmă cu 14 ani, răpus de o boală crâncenă.

Alexandra Ungureanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci până la vârsta de 39 de ani a reușit pe plan profesional cum puțini au putut să o facă. Însă, chiar și așa, deși soarta i-a surâs în carieră, pe plan personal, artista a trecut prin momente greu de imaginat.

Deși nu se arată, fosta concurentă de la ”Asia Express”, în urmă cu ceva timp, a decis să își deschidă sufletul în fața fanilor și a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții, cea care a și marcat-o pentru totdeauna, scrie spynews.ro

Atunci, celebra artista dezvăluia faptul că a fost o vreme, adică în urmă cu 14 ani, când ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer, în același timp. La primirea unor asemenea vești, vedeta spune că viața ei a căpătat un alt sens și asta pentru că doar unul dintre părinți a mai putut fi salvat.

Conform spuselor sale, Anca Ungureanu, cea care și-a impresionat colegii pe ”Drumul Împăraților”, a fost diagnosticată cu cancer uterin în fază incipientă, în timp ce soțul său a primit diagnosticul de cancer la colon în faza terminală. Astfel că, din păcate, la două luni de la această veste, bărbatul avea să se stingă din viață.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni”, povstea în trecut Alexandru Ungureanu, notează Click.ro.

Cu o asemenea tragedie în familie, Alexandra Ungureanu, deși îngenuncheată de durere, a încercat să își continue viața de artist, însă emoțiile și starea psihică au copleșit-o, lucru care a făcut-o să clacheze chiar pe scenă, în fața fanilor.

”Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a mai declarat fosta concurentă de la ”Asia Express”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272