REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

DRAMA unei FEMEI: STROPITĂ cu APĂ FIARTĂ și BĂTUTĂ non stop!

DRAMA unei FEMEI: STROPITĂ cu APĂ FIARTĂ și BĂTUTĂ non stop!

Replica API 16 aprilie 2020 | 00:00 3077

Conflictele conjugale din cauza geloziei pot degenera de foarte multe ori în adevărate drame. Din cauza unor postări de pe o rețea de socializare care l-au făcut gelos, Ciprian Doru B. și-a lovit în mod repetat concubina, a strâns-o de gât iar într-un final a aruncat cu apă fierbinte pe ea. Victima a cerut ordin de protecție împotriva concubinului deoarece nu se simte în siguranță în prezența lui.

Declarațiile reclamantei

Conform declarațiilor victimei, aceasta a arătat că are o relație de concubinaj de 4 ani cu pârâtul. Acesta, de-a lungul timpului, a comis față de ea mai multe abuzuri, atât fizice, cât și psihice. Situația s-a agravat pe data de 04.04.2020 când pârâtul a găsit pe telefonul ei un schimb de like-uri între ea și o persoană de sex masculin, pe Instagram. Ciprian Doru B. i-a cerut să îi mărturisească că l-a înșelat, a început să o strângă de gât, i-a introdus un tricou în gură – pentru ca vecinii să nu audă – și îi spunea: ”Vezi cât de ușor este să te omor? Nu ai nicio putere, o să te omor și nu ai cum să scapi”. A continuat să îi dea palme repetat, iar în pauze o strângea din nou de gât, spunându-i că va face pușcărie pentru ea dar nu îi este frică. A amenințat-o că îi mutilează fața, că îi distruge nasul pe care nu îl merită (ea având o operație de rinoplastie). De asemenea, i-a interzis să vorbească cu prietenele ei despre acest subiect și ulterior a aflat că i-a restricționat apelurile telefonice, umblând în setările telefonului, astfel încât să nu poată apela pe nimeni.

”Hai să vedem dacă se rupe”

Conflictul a continuat după alte 4 zile, când pârâtul i-a spus că discuția nu s-a terminat, că știe că îl minte și că așteaptă să mărturisească lucrurile pe care i le-a ascuns. Reclamanta i-a spus că nu l-a înșelat, că nu plănuia acest lucru, întâmplările de pe instagram fiind un fel de joculeț, fără implicații. Acest lucru l-a înfuriat pe pârât, care a tras jaluzelele, a dat drumul la muzică la volum mare și s-a năpustit asupra ei. A apucat-o de mână, i-a îndoit-o într-un mod nefiresc, spunând: ”Hai să vedem dacă se rupe”. Apoi a întins-o pe jos, a apucat-o de picior și a început să aplice presiune pe genunchi, spunând: ”Hai să îl rupem pe ăsta mai bine”. Apoi a pus-o în genunchi pe jos și, venind prin spatele ei, i-a îndoit un braț la spate, o trăgea de umăr, spunându-i că îl poate dizloca și să vadă atunci ce o va durea. A luat un tricou, i l-a introdus în gură, apoi s-a oprit puțin și i-a spus reclamantei să mărturisească.

I-a aruncat oala cu apă fierbinte în cap

Întrucât reclamanta i-a spus că nu l-a înșelat, pârâtul s-a enervat și a zis că va trece la următoarea metodă, respectiv va merge să fiarbă apă și să o arunce pe ea. De asemenea, a zis că ar putea să o înece, punându-i un prosop pe față și turnând apă puțin câte puțin, nu ca să o omoare, ci să o tortureze, să înceapă să vorbească mai repede. A adus oala cu apă, i-a aruncat puțin peste picior, a vrut să îi arunce pe față dar s-a apărat cu mâinile și i-a aruncat în cap. Ulterior, pârâtul a verificat temperatura apei și a spus că nu e suficient de fiartă și s-a dus să o mai pună pe foc. Reclamanta s-a pus în canapea, pârâtul a venit peste ea și a început să o strângă de gât până își pierdea cunoștința, apoi era trezită de pârât cu palme, întrebând-o apoi ce a visat și dacă este gata să mărturisească. Apoi a venit cu apa fierbinte, i-a turnat pe picior și în cap. Reclamanta a arătat că îi este teamă de lucrurile pe care pârâtul i le-ar putea face, îi este frică pentru viața, integritatea sa fizică și psihică. Totodată, îi este frică să nu încerce ceva și împotriva părinților ei.

Motivarea instanței

Din declarațiile părților, coroborate cu certificatul medico-legal, instanța reține că pârâtul a supus-o pe reclamantă unor veritabile torturi fizice și psihice, demne de un adevărat scenariu de film, probabil chiar inspirate din filme de acțiune/thriller, pe fondul unei gelozii. Toate violențele fizice și psihice: strâns de gât, turnat apă fierbinte, muzica tare pentru ca vecinii să nu audă, denotă un comportament extrem de violent al pârâtului, ce poate primi chiar calificarea de comportament patologic.

Instanța a decis să emită împotriva lui Ciprian Doru B. ordin de protecție pentru o perioada de 3 luni de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen și obligă pârâtul să păstreze distanța minimă de 100 m față de reclamantă, cât și față de locuința acesteia.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se uita la un nou episod dar idiotii merg la biserica pe ei ei ii vor ajuta la necaz... saraca biserica, aduna bani de la idioti non stop
1
0
Daca asa stau lucrurile, ordinul de restrictie este un paleativ , in lipsa bratarilor electronice.Pe de alta parte, cu siguranta, victima a fost si anterior torturata, greu de inteles de ce se lasa acutizarea unor astfel de situatii atat de cei implicati, dar si de cei care stiu, dar nu intervin
3
0
Ba sinistrule, ba sifiliticule. Nu esti cu nimic diferit de ala. E vina ei. Nu boule. E vina lu' ma-ta ca nu te-a gatuit la nastere, sa ne scape de o laba trista ca tine. In incheiere sa te pisam in cur pe tine si pe tor neamul tau de maimute scopite.
0
1
asta e justitia din romania cand un handicapat de asta nu pateste nimica alti ce zic la sa ca merge ,ia bagal la cusca si dai 10 ani ptr fapta si scoatei la munca grea sa vezi daca mai fac alti asta inseamna legile de 2 lei din tara si asta se vrea prostirea populatiei ca sa poata condusa ca oile,unde este ceausescu sai rupa militia in 2
3
0
In situatile astea nu pot sa fiu miscat se ce se intampla pt ca madra respectiva stia in ce se baga ,adica stia cum este,cand ajunge sa iti faca ceva si dupa te plang... este vina ta ca nu ai plecat cand trebuia.
3
1
simplu:sa i se toarne retardului o oala cu apa fierbinte in cap si sa i se rupa o mana si un picior si se linisteste el incet incet.
8
0
Justitia romaneasca de cacat. Pai individul tortureaza pe cineva si primeste un ordin de restrictie pe care se pisa oricum? Individul trebuie bagat la zdup pe macar douazeci de ani fara drept de apel,numai prin autosesizarea organelor cacacioase romanesti,care de fapt protejeaza infractorii periculosi. Asta e un caz in care nu poti condamna femeia daca ar angaja niste interlopi sa schilodeasca pe viata acel babuin. Din pacate la noi autoapararea nu exista. Poti fi ucis si criminalul primeste mese regulate zilnic si acoperis fara munca,ba este si mangaiat ca sta departe de oameni putin.
12
0
Prostu ia facut reclama ca ia aranjat nasu,ia micsorat pasrica e si normal ca ori ce barbat e curios sa vada cum se lucreza si cu asa ceva.
2
6
asta trebuie bagat in camasa de forta, dar ea cum a putut sta cu asa ceva?
16
0
Asta este psihopat ca la carte si nu este inca institutionalizat??? BAAAA!
24
0
Alti nemernici care se cred stapani de oameni. Merita pedepse drastice.
22
0
la plictiseala si deprimarea izolarii cu nevasta, foarte constructive ideile de petrecerea timpului in carantina.
5
11
Radule cand auzim de mata la stiri de genul asta, sau mai bine pe fiica-ta. DACA SE CACA MATA LA GARD TE MANCA UN CAINE SI SCAPA ORASUL DE UN CACAT. Exista divortul ANIMALULE.
20
3
Martalogu i-a platit operatia estetica la nasau, a achitat si la ginecolog sa-i mai stramteze pasarika - ca daca avea nasul mare si galeata era larga - si ea se harjonea pe facebook cu altul ! Si atunci cum sa nu-i bagi prosopul ud in gurita mamei ei de bagabela ?
2
27
Mi-as dorii sa fac cunostinta eu cu gunoiul asta , sa il pun eu in genunchi , sa se lupte cu un barbat , il scot direct la prostitutie , oferiti poze cu el sa il cautam pe strazi !
30
1
Tentativa de omor premeditat- direct la puscarie in arest preventiv. Instantaaaaaa, dlor procurori unde sunteti????? Avocatul poporului???? Politia???? Dle judecator?? Nu-i nimica poate veti lua masiri cand o va ucide
35
2
Cu astia care se comporta precum calaii, direct la ghilotina.Te cutremuri cand auzi de un astfel de comportament.Si daca ii este concubin, nu inteleg de ce aceasta fiinta suporta atata umilinta!Un ordin de protectie pe 3 luni nu rezolva situatia.
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108