REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

DRAMA unor copii din Constanța, care s-ar bucura să aibă măcar căldură în cameră! Și ei îl așteaptă pe Moș Crăciun!

DRAMA unor copii din Constanța, care s-ar bucura să aibă măcar căldură în cameră! Și ei îl așteaptă pe Moș Crăciun!

Replica API 18 decembrie 2018 | 13:36 1070

Și ei îl așteaptă pe Moș Crăciun, dar s-ar bucura și pentru un braț cu lemne! O fetiță în vârstă de 7 ani și doi băieți, de 9 și 10 ani, au nevoie de ajutorul nostru. Aceștia locuiesc în Nicolae Bălcescu, într-o cameră, pe câmp, alături de mama lor, care are probleme medicale.

Tatăl, în încercarea de a le oferi un trai mai bun, a plecat în străinătate, la serviciu, dar oferta se pare că a fost o mare păcăleală, astfel că au rămas fără singura sursă de venit. Acum, nu mai are bani nici să se întoarcă în țară. I-ar trebui circa 500 de lei.

Astfel, persoana care îi vizitează frecvent și care îi ajută, a postat următorul mesaj: ”Dacă îi mai știți pe copilașii din Bălcescu, pe care am reușit să îi mai ajut cu bunăvoința voastră. Și ei îl așteaptă pe Moș Crăciun. Trebuie să ajungă și la ei. Anul acesta, situația este și mai grea deoarece tatăl lor (singurul care muncea), a fost chemat la muncă în altă țară și, de fapt, a fost o țeapă. Acum nu are bani nici să vină acasă. Ei trăiesc din pensia de handicap a mamei și alocațiile lor (însumate fac în jur de 500 lei). Mi-aș dori să le iau ceva de încălțat, de îmbrăcat, au nevoie și de lemne dar mi-aș dori să le iau și ceva jucării și dulciuri. Dacă doriți să bucurați niște copii va rog să îmi scrieți. Este o familie modestă, dar membrii ei sunt harnici, curați, credincioși și iubitori”, a scris Georgeta B..

Cine dorește să ajute, poate lua legătura cu persoana în cauză, CLICK AICI.

Nota redacției: Pentru persoanele care doresc un număr de telefon, vă rugăm să ne contactați pe email: replicapres@yahoo.com. Vă mulțumim pentru înțelegere!

L.C.

UPDATE:

Asociația 'Suflete deschise' s-a transformat în Moș Crăciun pentru cei trei copii din Nicolae Băcescu!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat de generoasa a fost Primaria cu functionarii, localnicii, elevii si chiar si cu invatatorii de Craciun, s-or gasi resurse si pentru acesti copiii
2
5
Un numar de contact, va rugam!
1
0
Mi ar fi mai usor un numar de contact al doamnei, nu am facebook, am vb cu un grup de prieteni si dorim sa I ajutam. La judecat suntem toti buni la fapte mai putin,asa I romanul din orice,in orice are cate o critica,toleranta este aproape nula. Ziua buna!
3
0
ce suflete aveti doamnelor- domnilor?? daca sunt familii care nu-si permit sa puna pe masa asta nu inseamna ca trebuie condamnati parintii.... chiar raman fara cuvinte cum gandesc unii!!! rusine!! atat mai pot sa zic!
5
2
Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste nimic! Fiti profesionisti, ce dracului!
3
0
daca copii nu au vina sa castram parintii
1
0
copiii nu au nici o vina ca sa se chinue in frig,daca parintii sunt inconstienti si umbla dupa cioara de pe gard
9
2
mai invata sa vorbesti si dupa pui la munca 3 copii de 9 ani.
5
2
Ca ei sunt destui dar decat pleca afara se duce la cules la vii la noiunde sa dat anunturi si castga dar sau anvatat sa astepte ajutoare si dacai chemi la munca cu ziua nuti vin
3
11

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920