REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Drew Barrymore a amânat premiera talk-show-ului ei până la încheierea grevelor de la Hollywood

Drew Barrymore a amânat premiera talk-show-ului ei până la încheierea grevelor de la Hollywood

A.F. 19 septembrie 2023 | 00:00 529

Drew Barrymore a amânat premiera noului sezon al talk-show-ului ei din SUA până la încheierea grevelor de la Hollywood, după criticile primite din partea publicului în urma deciziei sale iniţiale de a relua filmările pentru acea emisiune TV, informează DPA şi Reuters.

Drew Barrymore a amanat premiera talk-show-ului ei pana la incheierea grevelor de la HollywoodDrew Barrymore

Actriţa americană, în vârstă de 48 de ani, s-a confruntat cu o reacţie adversă după ce a anunţat că "The Drew Barrymore Show" va reintra în etapa de producţie, în pofida grevelor declanşate de Sindicatul scenariştilor americani (WGA), pe 2 mai, şi de Sindicatul actorilor americani (SAG-AFTRA), pe 14 iulie, aflate încă în desfăşurare.

Iniţial, Drew Barrymore a spus că emisiunea ei respectă reglementările greviste, dar anunţul ei a stârnit critici puternice pe reţelele de socializare, ai căror autori au sugerat că vedeta americană nu era solidară cu cauza greviştilor.

Într-un mesaj distribuit duminică pe Instagram, Drew Barrymore a făcut următoarele precizări: "Am ascultat toate opiniile şi am luat decizia de a amâna premiera show-ului până când greva se va încheia. Nu am destul cuvinte pentru a-mi exprima scuzele cele mai profunde faţă de orice persoană pe care am rănit-o şi, desigur, faţă de echipa noastră incredibilă care lucrează la acest show şi care l-a făcut să devină ceea ce este el astăzi".

"Am încercat cu adevărat să găsim o cale pentru a merge înainte. Şi sper cu adevărat într-o rezolvare pentru întreaga industrie cât mai curând", a adăugat ea.

Anunţul actriţei americane vine după ce ea distribuise în urmă cu câteva zile o înregistrare video emoţionantă - care pare că a fost ştearsă între timp de pe reţelele de socializare - în care artista a prezentat "scuze profunde" sindicatului scenariştilor.

"Cred că nu există nimic ce aş putea face sau spune în acest moment pentru ca situaţia să fie ok. Am vrut să îmi asum o decizie, aşadar nu a fost o situaţie protejată printr-o acţiune de PR. Vreau ca toată lumea să ştie că nu am intenţionat niciodată să supăr sau să rănesc pe cineva - eu nu sunt o astfel de persoană", a declarat vedeta americană în acea înregistrare video.

Potrivit Reuters, producătorii altor talk-show-uri au anunţat la rândul lor planuri ce privesc reluarea unor emisiuni TV. Bill Maher, prezentatorul "Real Time", a spus că va relua acest program de televiziune, difuzat de HBO, fără să folosească însă scenarii scrise, precum monologuri, şi că se va concentra pe dezbateri cu invitaţii săi.

Reprezentanţii WGA au spus că le este "greu să îşi imagineze" felul în care Bill Maher, care este membru în sindicatul WGA, ar putea găzdui emisiunea şi să respecte în acelaşi timp reglementările greviste. Acelaşi sindicat a mai transmis că membrii săi vor picheta sesiunile de filmări ale acestui talk-show, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468