Drobul de Paşti, aceeaşi tradiţie în gusturi diferite
Drobul de Paşti, aceeaşi tradiţie în gusturi diferite
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestSelgros Cash&Carry România susţine tradiţiile româneşti şi lansează o colecţie de reţete de drob de Paşti realizată împreună cu Chef Cezar. Broşura conţine reţete de drob de miel, secrete şi sfaturi de gătit, astfel încât prepararea acestuia să fie accesibilă şi uşoară. Colecţia de reţete face parte din campania Selgros "Păstrează tradiţiile în felul tău", care încurajează menţinerea obiceiurilor culinare şi a sărbătorilor româneşti în forme autentic tradiţionale sau adaptate unui stil de viaţă modern, preferinţelor gastronomice sau principiilor dietetice. "Oricât de ocupaţi sau de împovăraţi de griji am fi, tradiţiile mesei de Paşti rămân "sfinte". Indiferent de alegerile culinare, de restricţiile alimentare sau bugetare, avem nevoie să ne ancorăm în tradiţii. În cele mai conservatoare forme sau în altele noi, adaptate după preferinţe sau nevoi, tradiţiile culinare sunt reconfortante, ne reapropiem de familie şi prieteni, care ne redau firescul şi căldura umană. Oricum alegi să păstrezi obiceiurile şi indiferent cum arată şi ce gust are drobul tău, e suficient doar un singur drum la Selgros pentru a-ţi pregăti masa de Paşti", a declarat Pia Krauss, marketing manager Selgros Cash&Carry România.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News