REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DROGAT, a pătruns cu maşina pe CONTRASENS!

DROGAT, a pătruns cu maşina pe CONTRASENS!

Replica API 25 octombrie 2017 | 00:00 399

După ce căzuse pe stradă!

După ce căzuse pe stradă!

Un tânăr din Năvodari a pus pe jar autoritățile, dar și-a pus și viața în pericol, cât și pe cea a celor din jur. Acesta a condus drogat și a ieșit de pe carosabil, la intrare în Constanța, dinspre Valu lui Traian. Oamenii legii au găsit în mașină pliculețe cu droguri și un pistol. În plus, menționăm că tânărul are permisul de conducere suspendat.

În urma cercetărilor au fost puse cap la cap mai multe detalii. Totul a pornit de la un apel telefonic la 112, efectuat în dimineața de marți, 24 octombrie, o persoană precizând că un tânăr este căzut pe trotuar, în zona străzii Nehoiului din municipiul Constanța. Cadrele medicale au ajuns imediat la fața locului, însă tânărul, care ar avea 23 ani și ar fi din Năvodari (Lucian C.), s-a ridicat și, foarte nervos, s-a urcat la volanul unei mașini marca Audi, și a demarat în trombă. Asistenta medicală a anunțat în dispecerat ce s-a petrecut, solicitând ajutorul Poliției.

Ulterior, la scurt timp (circa 10 minute), un alt apel la 112 era efectuat, care anunța un accident rutier pe DN3, la intrare în Constanța dinspre Valu lui Traian. Și, surpriză!, șoferul care a părăsit partea carosabilă era chiar cel care ”palpa” carosabilul de pe Nehoiului. Când au ajuns cadrele medicale și polițiștii, individul a devenit foarte agitat, dar și recalcitrant. Din primele cercetări a rezultat faptul că respectivul conducător auto ar fi condus autoturismul sub influența substanțelor interzise.

De asemenea, în urma cercetării la fața locului au fost identificate o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o țigară neinscripționată și un pistol cu gaze. Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției Rutiere din Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Totodată, precizăm că șoferul avea permisul de conducere suspendat.

Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Pe internet au apărut filmulețe în care se poate observa cum individul conducea haotic pe I.C. Brătianu, apoi a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă. De asemenea, se poate observa cum ceilalți participanți la trafic l-au evitat, fiind de mai multe ori la un pas de a produce accidente rutiere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
smecherii astia se duc la puscarie
1
0
Smecherii merg drogati bauti si fara acte. Saraciile comenteaza.
4
1
Suspendat permisul de conducere,PE toata viata,dar PE ,,TOATA VIATA,,si dupa aceea ,luati si dusi la cariera de piatra,la munca ff grea,Fara mincare,doar o data PE zi APA,si sa vedeti cum nu le mai arde nici sa consume droguri,dar nici sa vinda,aaa nu ,am gresit ,astia care vind e Mai bine ,impuscati,ASA nu Mai omoara tinerii chiar minori
10
0
Va primi 3 luni cu suspendare pt ca nu este un pericol public
4
0
Un an la taiat stuf, sapat santuri sau spart piatra. Sa vezi cum ii trece lui de droguri si facut galagie. Dar e democratie si poate omora pe cine vrea el
10
0
Puscarie pe viata pentru acesti ratati!
7
0
dobrita nu are 23 de ani ba panaramo ala e om in toata firea undeva la 30 de ani citeste dreaq articolul analfabetule
0
2
Trebuie sa ii confiscati masina pentru ca v a recidiva si cu permisul suspendat si drogat este grav , data viitoare o sa omoare pe cineva nevinovat daca nu il pedepsiti aspru.
8
0
De ce nu-i dati numele jegosului din Navodari ?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108