REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Drogat în plină stradă, în Tomis 3. Două ambulanțe au ajuns la fața locului

Drogat în plină stradă, în Tomis 3. Două ambulanțe au ajuns la fața locului

Replica API 31 august 2020 | 22:08 16318

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, duminică, 30 august a.c., în Constanţa, în zona Tomis 3.

Potrivit primelor informații, două ambulanțe au ajuns în zonă pentru a acorda asistenţă medicală unei persoane aflate sub influenţa drogurilor.

.

.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vinde drogurii pe strada labirintului
0
0
sifoane central club
1
2
Ran vinde droguri cu Andu, nu ala care a fost prins, ala care fugise
4
0
str Doamnei nr 9 Valu lui Traian Individul vinde droguri la vedere, politia din Valu doarme
3
4
dak doar la tomis 3 se vede drogu la strada asa pe zi la gara ce se mai zice mi ternatlor numai drog drog politia stie cu fabricanti de drog si de asta se vinde la copi sa le ia mintile nu mai stie ce sa faca cu viata va spun eu sincer
4
4
Nu sunt adeptul fortei dar depinde de situatie ma baiete,tocmai pentru ca folosirea fortei de catre politisti este o mentalitate primitiva si dupa parerea ta nu trebuie folosita au prosperat atat de mult bandele de interlopi,politisti din vest nu folosesc forta dar daca ala din fata lui scoate cutitul atunci scoate si politistul pistolul,sau daca talharul nu sta la somatie nici atunci nu il lasa sa fuga pentru ca politistul este platit sa prinda hotul chiar si cu forta daca este nevoie.
5
1
Erdal gezolu vinde droguri pe str general manu din Constanta vinde din casa
9
3
Pentru cei care dau exemplu autoritatile din vest, probabil vreti, legi mai dure, mai multa supunere. Posibil sa fie vorba o mentalitate primitiva, daca ajungi sa crezi ca numai prin frica poti sa civilizezi omul si sa il faci sa aiba conduita conforma. Daca presa este in mare parte manelizata si promoveaza non-valori spre educarea natiunii atunci,La revedere bune moravuri! Intotdeauna exista alternative, dar sanctiunile anihileaza efecte orbeste , ignorand cauzele. Tortionari au fost multi.
8
2
daca eu mor in casa vine ambulanta in 7 ore si la un drogangiu vin 2 odata..sa imi frec una
17
5
Mai este unu care isi face veacul pe la sala play de jocuri...luci drogalaul care lucreaza la konak restaurant vai de mama lui ce baga
8
0
Bai tu asta care vorbesti de politie ca in vest,eu traiesc demult in Germania si aici politia este dura asa cum zici dar numai cand e cazul si cu cine merita daca ar fi si pol.romani ca astia de aici ar tremura interlopi cand iar vedea,altfel niciodata nu face politistul abuz de functie pt.ca el se considera in slujba"pulimi"cum le ziceti voi in Romania oamenilor fara putere economica sau politica,aici si un social daca are dreptate merge cu curaj la politist caci pe pol.nu il intereseaza decat ce problema are omul si cum il poate ajuta,poate va fi intr-o zi si pol.roman tot ca cel geman.
5
1
Esti un prost. Nu exista politie nationala. Exista Politia Romana si Politia Locala. Politia Locala nu face parte din Politia Romana. Politia Locala este un serviciu in cadrul primariilor. Juristul mielului.
16
1
Avea foame omul, ,, n-a mai avut rabdare sa ajunga acasa !
4
1
Ar fi politie ca in vest v-ar rupe ciolanele si sa vezi amenzi babane nu mai zic de impuscaturi si dupa o sa urlati ca aveti drepturi. Asa tara, asa locuitori, asa politie
9
5
Politia locala din constanta ,cat si cea nationala sunt o catastrofa ..e jale prost pregatiti ..corupti si sunt in cardasie mereu cu bisnitarii de tigari si cu infractorii numai fagadau cei mai apreciaza etc.
14
4
ii trecem in rezerva dar neaparat cu pensii nesimtit de mari!
14
3
politia nu stie cine vinde droguri? Atunci sa aducem alti politisti iar pe acestia sa ii trecem in rezerva.
14
4
Inoata chelutzu hatz giln
6
2
Inoata chelutzu
5
5
Astai ted nebunul ultimul drogat din piaza tomis 3
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614