REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Drogatul din Năvodari, care a făcut praf nouă mașini, vrea să fie reabilitat

Drogatul din Năvodari, care a făcut praf nouă mașini, vrea să fie reabilitat

Virgil STOIAN 21 martie 2023 | 00:00 3293

Eugen Marian Burchi este unul dintre aceia pentru care lipsa permisului de conducere nu reprezintă un impediment. S-a urcat drogat la volan, de mai multe ori, cu dreptul suspendat de a conduce, a provocat mai multe accidente rutiere - patru într-o singură zi și a băgat oameni în spital. În 2012, acesta a lovit 9 mașini, într-o cursă demnă de seria Fast and Furios. La 11 ani de la această faptă, bărbatul vrea reabilitarea judecătorească. În acest sens a depus o acțiune care se află pe rolul Judecătoriei Constanța, primul termen fiind pe 5 mai 2023.

Drogatul din Navodari, care a facut praf noua masini, vrea sa fie reabilitat
Bărbatul consumase înainte de a se urca la volan benzodiazepine (diazepam) și cannabis. Oamenii legii au reținut permisul de conducere, dar nu se impunea și reținerea constănțeanului, având în vedere că victima fusese rănită ușor. Marian Eugen Burchi nu s-a lăsat intimidat de faptul că nu mai avea permis, așa că, după câteva ore, s-a urcat din nou la volanul mașinii sale și a pornit din nou prin oraș. Pe Bulevardul Mamaia a acroșat un Matiz, apoi și-a văzut de drum. Peste jumătate de oră, pe strada Eliberării, ajuns în dreptul stației taxi, a acroșat trei taxiuri, moment în care a ajuns din nou în custodia polițiștilor, iar aceștia au aflat că bărbatul a mai fost implicat într-o tamponare, în urma căreia au fost avariate patru mașini. Anterior, mai fusese condamnat pentru mai multe furturi calificate și tâlhării, de instanțele din România, Franța și Germania. Condamnat la 2 ani de închisoare, pe care i-a executat, Marian Eugen Burchi vrea acum reabilitarea în acest sens depunând o acțiune care se află pe rolul Judecătoriei Constanța, primul termen urmând să se judece pe 9 mai 2023.

Drogatul din Navodari, care a facut praf noua masini, vrea sa fie reabilitat

Executat silit din cauza pagubelor create

Din pricina drogurilor, bărbatul a rămas fără un teren de peste 100 mp, fiind scos la licitație la cererea Asirom. Compania nu și-a recuperat pagubele în urma accidentelor produse de teribilist, așa că l-a executat silit. Asirom, compania la care era asigurată victima, a depus toate diligențele legale în vederea recuperării pe cale amiabilă de la Burchi a debitului creat, acesta nu a achitat suma totală de 3684 de lei reprezentând plata făcută de Asirom persoanei păgubite. Așa că, l-a executat. Un executor judecătoresc i-a scos la licitație un teren din Năvodari, pe strada Câmpului, în suprafață de 126 mp., având categoria curți construcții, împrejmuit cu gard de beton.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu are leac!
2
0
Nu vorbim de greseli,de asa zise calcari pe bec. Baut la volan,dai una la moaca cuiva care ti-a atacat perechea,chestii din astea,sunt penale dar oarecum de inteles. Cand insa faci cu intentie clara niste porcarii si inca in mod repetat,e grav. Societatea nu are nevoie de asa specimene in randul ei,fiind deja la un nivel scazut de civilizatie in raport cu vremurile. Zau asa,infractorii cu intentie trebuiesc priviti diferit fata de restul,ei fiind extraordinar de greu de reintegrat social,macar partial,cat sa nu fie pericol pentru cei din jur.
4
0
Laur, ratata e mata care te a facut doar pentru a fura, a talhari, a consuma droguri, a conduce fara permis, a distruge bunurile oamenilor, etc. Ordinarule cand vorbesti despre drepturi, despre reabilitare ar trebui sa stii ca ai si obligatii, ori tu le ai incalcat pe toate dupa cum se vede. Esti doar un gunoi al societatii. A gresi e omeneste, dar cand esti condamnat pentru fapte multiple, de instante din tari diferite nu poti vorbi despre greseala. Cam asa se pune problema ghertoiule.
8
1
Ratata este mata Popescule
1
9
Ia documentați-vă și vedeți documentare cum își cer reabilitarea și criminali. El de ce nu ar avea dreptul asta?
2
6
Domnule Popescu ion dumneavoastră nu ați greșit niciodată????? Exact el și-a plătit peseapsa..... Și-a întemeiat o familie are un copil de 11 ani de ce nu își poate cere dreptul de a fi reabilitat?
2
8
Condamnari pentru furturi, talharii, droguri, conducere fara permis, cum naiba poate sa creada cineva ca ratatul asta poate fi reabilitat?
14
1
De ce vă bateti joc de oameni. Si-a ispasit pedeapsa si poate isi vede omul de treaba. De ce trebuie sa arunce o jigodie de la replica cu noroi
4
10
Suriu la carotita
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367