REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Droguri de mii de euro vândute în cluburi cu ajutorul unei tinere din Mangalia!

Droguri de mii de euro vândute în cluburi cu ajutorul unei tinere din Mangalia!

Replica API 18 august 2017 | 08:28 397

Anchetă DIICOT

Anchetă DIICOT

O tânără din Mangalia a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a ajutat doi indivizi să vândă droguri de mare risc, în valoare de mii de euro, în cluburile din nordul stațiunii Mamaia. Este vorba despre Beatrice Petrea!

Procurorii DIICOT Constanţa, la data de 17.08.2017, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Todică Liviu, Iliescu Răzvan-Alexandru (domiciliaţi în municipiul Bucureşti) şi Petrea Beatrice (domiciliată în municipiul Mangalia), pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că la data de 16.08.2017, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona cluburilor de noapte situate în nordul staţiunii Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul Todică Liviu a vândut cantitatea de 1.001 comprimate ce conţineau ca substanţă activă 3,4- methylenedioxymetamfetamine (MDMA), drog de mare risc, pentru care a încasat suma totală de 5.000 euro şi 2.500 lei, fiind ajutat în acest sens de către inculpaţii Iliescu Răzvan-Alexandru şi Petrea Beatrice.

Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza a fost instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Update: cei trei au fost arestaţi preventiv!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"alex" dute la politi si da tu declaratie daca tot sti asa multe nebunule, sau ai si tu cv si te incurca lume prin mangalia vrei sa scapi ? sau sotu tau e la puscarie nebuno? tot ce sa intmpla in mangalia sti sa comentati aici si sa dati vina pe alti !!
1
2
Astia sunt copii mici pe langa Buruiana Florin si tot clanu lor, deosebit de periculos au si detin droguri de mare risc , de risc si ierbicide insecticide improvizate de ei cu otrava de sobolani vand la minori pe la scoli, astia sunt deosebit de agresivi au minore la produs dau banii cu camata POLITIA MANGALIA SI CONSTANTA II PROTEJEAZA DE ANI DE ZILE COMIT ASTFEL DE INFRACTIUNII CRIMINALE, NIMENI NU I-A NICI O MASURA FELICITARI LASATII PE ACESTI CRIMINALII SA NE DROGHEZE COPII SI SA NE TERORIZEZE ORASU MULTUMIM POL SI CELOR DE LA BRIGADA COMBATERE CRIMA ORGANIZATA... BV MULTUMIM INCA O DATA
6
0
Si-au eliminat baietii concurenta ca vine lumea cu bautura de acasa si ei nu mai pot vinde din jepcile pe care le fac. Stiti voi despre ce vb !
2
0
Impuscati toti trei in piata,dar cu toate pastilele alea, bagate PE git,niste gunoaie,ale societatii,care nu merita nici aer sa respire
5
1
in mangalia sunt zeci de masini de lux conduse indivizi care nu muncesc o zi,nu au afaceri nu fac decat smecherii hotii si furaciuni droguri fete etc! deci?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614