REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Drulă a luat foc după decizia BEC și îl acuză pe premier

Drulă a luat foc după decizia BEC și îl acuză pe premier

Virgil STOIAN 17 martie 2024 | 22:32 410

Liderul USR, Cătălin Drulă, îl acuză pe premierul Marcel Ciolacu că s-ar afla în spatele deciziei BEC, care a respins protocolul de constituire a Alianței Dreapta Unită (formată din USR, PMP și Forța Dreptei).

Drula a luat foc dupa decizia BEC si il acuza pe premier

„Eugen Tomac are o vină, în ochii actualei puteri. Nu a vrut să meargă nici la PSD, nici PNL. Despre asta sunt termenii, inclusiv de la BEC. Ciolacu a ajuns la nivelul la care nu se mai ascude. Cine a fost agitatorul din BEC? Domnul Toni Greblă, pesedist sadea, cu 'ăștia nu trebuie să fie'. Marcel Ciolacu e acel samsar care dă kilometrajul înapoi și când îl prinzi zice să fie iertat. Avem semnătura reprezentantului PSD din BEC”, a spus Drulă, la postul de televiziune B1 TV.

„Au fost cel puțin doi-trei oameni normali la cap acolo. E identică speța cu cea a USR-PLUS.  E vorba de unul dintre reprezentanții Înaltei Curți. Pe umerii acestor 5 judecători stă o decizie importantă, au o greutate pe umerii lor. Până acum nu a existat cazul ca o alinață să nu fie permisă. Ce democrație mai e asta? Să distrugi, e ușor - ceea ce face Ciolacu. Să construiești e greu”, a punctat Drulă. „Dacă opoziția e mică, de ce îți e frică, Marcel Ciolacu? Ciolacu are o mafie în jurul lui la fel ca Adrian Năstase”, a concluzionat Drulă.

„Nu cedăm. Nu o facem pentru noi, ci pentru milioanele de oameni care au nevoie de noi”, a mai punctat Drulă.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de constituire a Alianţei Dreapta Unită formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, a anunţat Cătălin Drulă. Preşedintele USR a anunţat că decizia BEC va fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) şi a invitat oamenii la evenimentul de duminică din Piaţa Universităţii de strângere de semnături pentru candidaturile la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108