REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Drulă: Cîțu transformase Ministerul Sănătății în notar care semna comenzile de vaccinuri

Drulă: Cîțu transformase Ministerul Sănătății în notar care semna comenzile de vaccinuri

Replica API 20 aprilie 2022 | 00:00 364

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă a declarat, marţi, la emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre scandalul achiziţiei de vaccinuri în perioada pandemiei, că premierul de la acea vreme, Florin Cîţu, premierul de la acea vreme, şi-a asumat această achiziţie.

Cătălin Drulă

”Transformaseră Ministerul Sănătăţii într-un notar care semna comenzile cu vaccinuri negociate de Cîţu”, a mai spus Drulă, arătând că a asistat la discuţia din şedinţa de Guvern pe această temă.

Cătălin Drulă a afirmat, întrebat cine este vinovat pentru achiziţia de vaccinuri: ”Florin Cîţu”. ”Era premierul unde CNCAV-ul cu vaccinuri era la el, ei transformaseră Ministerul Sănătăţii într-un notar care semna comenzile cu vaccinuri negociate de Cîţu. (..) Florin ne-a spus: Am eu, Ursula, suntem în alte legături, cumpărăm atâtea că am spus eu. El şi-a asumat. Noi aveam un interval minim şi maxim, el a luat la maxim vaccinurile, pe acel interval, pe un poker, cum face cu toată cariera lui politică, aruncat aiurea, dar era premier”, a comentat liderul interimar al USR, fost ministru al Transporturilor în perioada guvernării Cîţu. Drulă a mai spus că Florin Cîţu ”miza pe o campanie de vaccinare foarte mare şi voia să îşi lege succesul de asta”, iar . Ioana Mihăilă s-a chinuit foarte mult să vândă din ele pe mecanismul de vânzare, ca să nu pierdem banii, ceea ce ar trebui să facă şi ministrul Rafila. Cătălin Drulă a mai afirmat că în şedinţa de Guvern a asistat la această discuţie privind vaccinurile. ”În şedinţa de Guvern ştiu explicit că am asistat la discuţia asta (..) şi Cîţu a spus, hai să spun în engleză, ca să înţeleagă şi el: ”It s on me, adică eu am făcut-o. Nu are nici partea de asumare”, a mai comentat Drulă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272