REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Drulă: Cresc taxele pentru cei care muncesc part-time; soluţia ar fi reducerea cheltuielilor cu clientela de partid

Drulă: Cresc taxele pentru cei care muncesc part-time; soluţia ar fi reducerea cheltuielilor cu clientela de partid

Replica API 2 august 2022 | 00:00 542

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că prin aplicarea, începând de luni, a măsurii creşterii taxelor pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu "socialismul cu epoleţi bagă mâna adânc în buzunarul celor care muncesc onest", adăugând că soluţia corectă pentru România ar fi "tăierea sinecurilor, reducerea cheltuielilor cu clientela de partid, grija faţă de banul public".

Cătălin Drulă

"De azi, cresc taxele pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu. După ce PNL a promis în campanie că nu va creşte nicio taxă. Şi tot astăzi PNL şi PSD au ajuns la 17.000 de noi angajaţi la stat. Socialismul cu epoleţi bagă mâna adânc în buzunarul celor care muncesc onest ca să aibă bani pentru sinecuri de partid. Mediul privat a dus greul în pandemie, iar acum statul nesimţit al specialilor tot pe el pune greul. Soluţia corectă pentru România: tăierea sinecurilor, reducerea cheltuielilor cu clientela de partid, grija faţă de banul public", a afirmat Cătălin Drulă, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
drula nu spune ca taxele sa maresc pantru a se plati imprumuturile facute cand ei erau la guvernare, dar fraierii inca mai cred ca au cu cine!!!
0
0
solutia e sa plecati de la guvernare, dar nu mai e mult si va dam noi jos, stai sa vezi la alegeri
2
0
te ai trezit drula pardon p***a ?ce mai faci mai baiatule mai borfasule care ti ai umplut conturile cat ai stat la putere nu ti e ma rusine ma borfasule?
0
0
toti zic ...realitatea pana se ...aseaza la ...butoane, asta i politica!
0
0
Corect! Bravo d-le Drula! Esti un baiat foarte destept, esti realist si bine documentat. Te felicit!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272