REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Drulă: Oana Ozmen s-a mutat la varianta PSD pe galben

Drulă: Oana Ozmen s-a mutat la varianta PSD pe galben

Replica API 8 iunie 2022 | 00:00 835

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a comentat marţi decizia Oanei Ozmen de a activa în cadrul grupului parlamentar al PNL, declarând că aceasta a ales să poarte "ştampila de traseist".

În ce priveşte excluderea lui Andrei Lupu din grupul parlamentar al USR, Drulă a precizat că acesta ar fi trebuit să plece singur, după "sarabanda de mizerii şi minciuni pe care a aruncat-o" în spaţiul public.

Întrebat dacă există şi alţi parlamentari care ar intenţiona să se dezafilieze de la grupul USR, Drulă a replicat că nu au existat anunţuri în acest sens.

"Probabil e de notorietate, e o fostă colegă de aici, din Parlament care, din păcate, a ales să poarte ştampila de traseist, mutându-se de la singurul partid cu adevărat liberal, adică USR, la varianta PSD pe galben, care poartă iniţialele PNL. Ce să spun? Având în vedere cum a decis să facă acest lucru... până la urmă, nu e neapărat o pierdere când alegi să trădezi pentru ce te-au votat oamenii. Se întâmplă şi lucruri de-astea. Nu fac plăcere nimănui. La nivel uman, îi urez succes, dacă acesta crede că e drumul, dar asta e alegerea fiecăruia", a arătat liderul USR, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Parlamentului.

El a menţionat că Andrei Lupu a fost învestit cu încredere de către USR, având în vedere că ocupa funcţia de secretar în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

"Domnul Lupu a fost, prin votul grupului USR, exclus din grupul parlamentar. Bunul simţ ar fi trebuit să îi spună să plece singur după sarabanda de mizerii şi minciuni pe care a aruncat-o în spaţiul public. El a fost votat pe o funcţie de încredere - USR are, prin algoritm, două funcţii în Biroul Permanent al Camerei - un om căruia partidul i-a dat încredere, dar aşa a ales să respecte votul şi încrederea. Din fericire, USR are anticorpii necesari ca să elimine astfel de situaţii şi să meargă mai departe ca un partid care respectă ce a spus cetăţenilor", a spus Cătălin Drulă.

Andrei Lupu este deputat de Prahova şi a fost ales pe listele electorale ale Alianţei USR PLUS. Oana Ozmen este deputat de Bucureşti şi a fost aleasă pe listele Alianţei USR PLUS.

Oana Ozmen a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor că s-a dezafiliat de la grupul USR şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PNL, scrie agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
drula tu si cu usereu sunteti pe.... P U L A
0
0
Ma tot gandesc sa plec si eu din USR si sa ma inscriu in PSD Agigea. Poate asa am mai multe sanse.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272