REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

DRUMUL CORBU- NĂVODARI ESTE BLOCAT!

DRUMUL CORBU- NĂVODARI ESTE BLOCAT!

Replica API 10 ianuarie 2017 | 12:40 820

sursa foto: Info Trafic Navodari/ Facebook

Atenție, șoferi! Autoritățile locale constănțene au anunțat faptul că, dacă se impune, drumul dintre localitatea Corbu și orașul Năvodari se va închide! Este valabil și pentru alte drumuri. Potrivit reprezentanților RAJDP, vizibilitatea este foarte redusă în momentul de față și se face apel către cetățeni să înțeleagă că deplasările se fac doar în caz de urgență și, eventual, să fie anunțate autoritățile.

UPDATE

"Oficial, s-a închis! Nu se mai poate intra, este jale. Avem deja șase mașini între Corbu și Vadu, le vom lăsa acolo și vom lua oamenii. Deja nu se mai poate!", a precizat pentru Replica Cornel Marin, viceprimarul localității Corbu.

"Scoate mașinile blocate și trebuie limitat traifcul mașinilor mici, vulnerabile la viscol. asigurăm accesul ambulanței și a pompierilor", a precizat Lucian Lungoci, directorul RAJDP.

De asemenea, se pare că se are în vedere închiderea circulației și între Lumina și Năvodari. "În 15 minute, vom închide drumul", a declarat Ioan Roman, primarul localității Lumina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vesnic de ani buni aceeasi problema ! de ce nu pune Primaria in cele 3 locuri de langa lac, unde apar probleme - DOAR NISTE PARAZAPEZI PE CAMP ! si ar fi rezolvata treaba !..sunt asa greu de achizitionat..hai ca e loc de spaga !
0
0
Rusine ! In Navodari chiar s-a circulat bine , drumurile au fost deszapezite .
1
0
Ingheata gainile lui Matei, Andreea vezi ca ingheata si la oua.Chelaru sa-l frece la cotac doar construieste si el in Mamaia-nord pe numele altcuiva pe teren restituit prin metoda para-ndarat.
1
1
Unde sunt autoritatile? Ce pl m face politia? Sunt preocupati si spagi?
1
2
Sunt chiar 15masini, oameni bolnavi... unde este primarul care se lauda ca va avea grija??? Prin carciumi...coordoneaza de acolo comandamentul de deszapezirii??? Rusine!!! De asta la scos in fata pe vice!!!
4
1
la lopata pe coldea,covesi si gasca lor de golani .
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369