REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

DRUMUL GROAZEI din judeţul Constanţa: o femeie a MURIT şi 3 bărbaţi au ajuns la spital

DRUMUL GROAZEI din judeţul Constanţa: o femeie a MURIT şi 3 bărbaţi au ajuns la spital

Replica API 7 decembrie 2017 | 00:00 239

Două accidente rutiere în câteva ore, în aceeaşi zonă

Două accidente rutiere în câteva ore, în aceeaşi zonă

Două accidente rutiere au semănat panică și durere pe DN3, între Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos. Primul a avut loc la miezul nopții, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața și un bărbat a ajuns la spital, iar al doilea s-a produs la 9.50 dimineața, doi bărbați fiind răniți. În ambele cazuri polițiștii au declanșat cercetările.

Alarma s-a dat încă de la miezul nopții de marți spre miercuri, 5 spre 6 decembrie anul curent. Se pare că şoferul ar fi pierdut controlul direcţiei de mers a autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat direct în copac. La faţa locului, militarii din cadrul ISU au intervenit cu un modul de descarcerare, iar cadrele medicale cu o autospecială SMURD. Din păcate, pentru pasagera din dreapta - faţă, o femeie de aproximativ 35 de ani, nu s-a mai putut face nimic. I s-a constatat decesul. Bărbatul care se afla la volan, Petre Breuscan Cristea, în vârstă de circa 32 de ani, a fost transportat la spital.

Anchetatorii au precizat că ”un bărbat de 32 de ani, din localitatea Ciocârlia de Sus, județul Constanța, a condus, la data 6 decembrie, ora 00.05, un autoturism pe DN 3, dinspre Cobadin către Murfatlar, unde ar fi pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei pasagere de 35 de ani, situată pe locul din față dreapta, precum și rănirea gravă a conducătorului auto”. Potrivit informațiilor noastre, se pare că șoferul rula cu o viteză mare. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Și, din păcate, la scurt timp, un alt accident rutier era anunțat în zonă. Mai exact, la ora 9.50, un bărbat în vârstă de 78 de ani a condus un autoturism marca Fiat, pe DN3, dinspre Murfatlar către Cobadin, iar în timp ce se afla între Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos, din pricina neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune față – spate cu un autovehicul marca Skoda, care circula în același sens. În urma accidentului, ambii șoferi au fost răniți ușor. Și în acest caz, polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt destui oameni in varsta care dau clasa putzoilor ca voi in ceea ce priveste condusul unei masini!
2
0
Da sigur, ca tipul de 32 de ani care a omorat persoana de langa el, era tare atent...hai sa fim seriosi, nu varsta conteaza la volan
1
0
Soferul poate fi foarte prost la orice varsta.
1
0
Dupa 65 ar trebui retras permisu .ce atentie mai vrei sa aibe un bosorog de 78 de ani ..mor tinerii din cauza lor.
4
1
Ar trebui dupa 70 de ani retrase permisele de conducere
6
1
serios ? 78 de ani ? cat de atent poate sa fie ala ma ?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272