REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DRUMURILE spre cetatea HISTRIA vor fi reabilitate!

DRUMURILE spre cetatea HISTRIA vor fi reabilitate!

Replica API 2 martie 2021 | 10:35 1890

DJ226 A, drumul care leagă Cetatea Histria de restul Dobrogei, a intrat iar în atenţia autorităţilor. Cei îndreptăţiţi să se ocupe cu această speţă investesc, din nou, sume uriaşe în modernizarea infrastructurii de transport pe traseul DJ 226A Cetatea Histria-DN22 / Tariverde.

Autorităţile se dau peste cap să reabiliteze drumul spre Histria

De când Replica le-a ridicat mingea la fileu, autorităţile se dau peste cap să reabiliteze drumul spre cetatea Histria. Amintim că în 2017 reporterii Replica au făcut un reportaj legat de zona respectivă, prezentând imagini prin care au arătat realitatea cruntă şi aici ne referim la stadiul de degradare a asfaltului, în condiţiile în care alte ţări fac turism din piatră seacă.

Ulterior, autorităţile îndreptăţite să se ocupe cu această speţă, de la acea vreme, au şi pus umărul la treabă, în scurt timp anunţând cu surle şi trâmbiţe că drumul a fost reabilitat. “Drumul este prins la finanțare pe ITI Delta Dunării”, au declarat la acea vreme, pentru Replica, reprezentanții RAJDP

După 4 ani, autorităţile au revenit asupra problemei

Acum, după circa patru ani, autorităţile actuale au revenit asupra problemei, anunţând noi măsuri de reabilitare. Astfel, Consiliul Judeţean Constanţa investeşte 193.838 de lei pentru achiziţionarea serviciilor de dirigenţie de şantier a lucrărilor privind obiectivul de investire “modernizare infrastructură de transport regional pe traseul DJ 226A Cetatea Histria-DN22/ Tariverde”. Obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de dirigenţie de şantier a lucrarilor, în vederea implementării cu succes a proiectului din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate şi siguranţă şi în conformitate cu legislaţia, standardele şi reglementările tehnice în vigoare. Achiziţia se referă la un proiect finanţat din fonduri ale Uniunii Europene.

Citeşte şi:

DRUMUL CĂTRE CETATEA HISTRIA A FOST REABILITAT

Ne trezim din indolenţă? DRUMUL RUŞINII, în CONSTANŢA: SLALOM PRINTRE CRATERE! VIDEO!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lucrari de 3 parale, tin 2 ani, se deniveleaza si se umplu de gropi din nou.
2
0
Dar podul peste calea ferata din dreptul accesului spre Luminita cand se repara, sta sa cada
3
1
Sunt mai multe? drumuri
1
0
Ieri am fost acolo drumul este bun nu inteleg unde renoveaza
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614