REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DSP caută medici epidemiologi pentru angajare!

DSP caută medici epidemiologi pentru angajare!

Replica API 27 mai 2022 | 13:09 1258

Perioada de pandemie a ”bubuit” telefoanele sediului de la Direcția de Sănătate Publică, fiind ”asaltat” cu sute de telefoane pe zi, iar acest lucru a determinat o criză la nivelul angajărilor. Iată că, totuși, după pandemie, DSP Constanța poate ”respira” , lucrurile revenind la normal, iar medicii specialiști în epidemiologie fiind cei căutați la momentul actual.

DSP Constanța s-a aflat într-o perioadă de criză la nivelul angajărilor din cauza sutelor de apeluri primite pentru diferite informații. Oamenii erau interesați despre simptome, despre evoluția virusului Sars-Cov 2 și anunțau totodată faptul că au contactat boala. Totuși, unele întrebări au fost de-a dreptul bizare, iar aici amintim faptul că, o femeie a sunat ca să ceară un certificat verde pentru hamster, animalul său de companie.

Perioada din timpul pandemiei a fost extrem de solicitantă pentru DSP Constanța, acesta fiind și motivul pentru care nu reușeau să țină în frâu toate apelurile primite.

Totuși, după întreaga pandemie, iată că DSP Constanța face angajări fără a întâmpina nici un fel de problemă, cei căutați la momentul acesta fiind medicii epidemiologi.

De asemenea, o parte dintre cei care au lucrat în perioada pandemiei la DSP Constanța, au șansa să rămână pe un post definitiv, pentru completarea organigramei DSP, însă numai după susținerea unui examen, iar în funcție de rezultat, vor ocupa posturile libere pe o perioadă nedeterminată. ”Organigrama DSP Constanța urmează să fie completată cu personal angajat pe perioada stării de alertă după finalizarea procedurilor legale (examen și în funcție de rezultat, pot rămâne definitiv pe posturi) . Pentru îndeplinirea tuturor atribuțiilor care îi revin, DSP Constanța ar mai avea nevoie de medici specialiști” , au declarat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Menționăm totodată că incidența cazurilor la 1000 de locuitori în ultimele 14 zile a fost de 0.45, în data de 25 mai, fiind infectate 140 de persoane cu virusul Sars-Cov 2.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DSP sa caute mai intai un MEDIC adevarat care sa-l conduca ! Un sfat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108