REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, şi-a făcut reapariţia la un eveniment public

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, şi-a făcut reapariţia la un eveniment public

Replica API 25 octombrie 2019 | 00:00 415

Ducesa de Sussex, Meghan Markle

Ducesa de Sussex a participat marţi la Londra la summitul organizaţiei One Young World, cu care colaborează din 2014, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Meghan Markle, îmbrăcată într-o rochie purpurie pe care a purtat-o şi când era însărcinată, a afişat cel mai bun zâmbet al său în faţa bliţurilor şi camerelor de filmare.

La două zile după interviul inclus în documentarul postului ITV News, în care a fost pe punctul de a izbucni în lacrimi în timp ce amintea de presiunile la care este supusă după căsătoria sa cu prinţul Harry, ducesa de Sussex a asistat la summitul One Young World 2019, desfăşurat la Royal Albert Hall şi considerat "forumul global al liderilor tineri".

Tineretul este una din cauzele cele mai dragi lui Meghan, care colaborează cu această organizaţie din 2014, înainte de a deveni membră a familiei regale britanice şi când a asistat la summitul desfăşurat în acel an la Dublin.

După cum arată mesajul postat pe contul ei de Instagram, Meghan se declară "mândră de a fi vicepreşedinta Queens Commonwealth Trust".

Un rol pe care l-a asumat în luna martie în această organizaţie dedicată de asemenea tinerilor şi prezidată de prinţul Harry şi care s-a asociat cu One Young World pentru a reuni, cu această ocazie, 53 de lideri tineri.

În timpul evenimentului atrage atenţia gestul firesc prin care Meghan refuză reverenţa lui Kate Robertson, fondatoare a One Young World, în momentul în care ducesa urcă pe scenă.

Această apariţie solitară are loc la câteva zile după difuzarea celui mai emoţionant interviu acordat de Meghan de când a devenit ducesă.

"Nu am crezut niciodată că va fi uşor, dar am crezut că va fi corect", spune ea în acest interviu. "Îi spun mereu lui H (Harry) - aşa îl numesc eu - că nu este suficient să supravieţuieşti. Trebuie să prosperi şi să fii fericit. Aceasta este esenţa vieţii", a mărturisit Meghan.

În interviul acordat ziaristului Tom Bradby, Meghan recunoaşte că s-a simţit vulnerabilă în urma criticilor lansate de tabloidele britanice. Ea mărturisit că a fost avertizată de acest lucru când a decis să se căsătorească cu prinţul Harry. "M-au avertizat că tabloidele îmi vor distruge viaţa", a recunoscut Meghan. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Of, iar urata asta! Ce o mai baga in seama oamenii!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212