REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dudună, singura elevă din Constanța care a dat mâna cu Iohannis, la masa tratativelor!

Dudună, singura elevă din Constanța care a dat mâna cu Iohannis, la masa tratativelor!

Victor ROTARU 3 iunie 2023 | 00:00 3177

Marți, 30 mai, liderii sindicatelor din învățământ au stat la masa negocierilor alături de Klaus Iohannis, care a promis că se va implica pentru a realiza un acord privind aplicarea grilei de salarizare. La masa negocierilor, pe lângă sindicaliștii din învățământ, a stat și Ariana Dudună, președintele Asociației Elevilor din Constanța, care a dezvăluit pentru Replica de Constanța ce i-a transmis Președintelui României, dar și ce părere are despre ultimele oferte ale guvernanților. 

Duduna, singura eleva din Constanta care a dat mana cu Iohannis, la masa tratativelor!

Pe 30 mai a avut loc cel mai mare protest din învățământ, în București venind peste 20 de mii de profesori din toate colțurile țării pentru a-și striga nemulțumirea. În aceeași zi liderii de sindicat din învățământ au stat la masa negocierilor și cu Klaus Iohannis, președintele asigurând că se va implica în realizarea unui acord privind aplicarea grilei de salarizare în forma convenită cu Ministerul Educației. 

Ce i-a transmis constănțeanca Ariana Dudună lui Klaus Iohannis? 

Printre sindicaliștii care au stat la masă cu președintele țării a fost și o reprezentantă de a elevilor, Ariana Dudună, președintele Asociației Elevilor din Constanța, aceasta a declarat pentru Replica ce i-a transmis lui Klaus Iohannis: „Am reprezentat asociațiile de elevi din țară și a existat o solicitare din partea liderilor de sindicat să pot participa și eu. Domnului președinte i-am transmis că suntem alături de profesorii noștri și că ne dorim ca aceștia să primească o ofertă care să-i mulțumească. S-au purtat anumite discuții cu privire la un viitor acord politic, care să fie girat de Președintele României, cu privire la noua lege a salarizării. Discuția nu a fost concentrată pe niște măriri salariale care să se întâmple acum, ci mai de grabă pe acest acord politic pentru viitor.” 

Duduna, singura eleva din Constanta care a dat mana cu Iohannis, la masa tratativelor! Masa negocierilor

Se repetă istoria legată de salariile profesorilor? 

Nu ar fi prima dată când guvernanții promit lefuri mai mari pentru dascăli, aceștia având numai de suferit din cauza promisiunilor guvernanților: „Ultimele oferte sunt jalnice, inclusiv această ofertă salarială care este mult prea mică și reprezintă un avans din mărirea de 40%, prima tranșă de 40% din viitoarea lege a salarizării. Cu privire la noua lege a salarizării, există un risc profund ca acele termene să fie prorogate, așa cum s-a întâmplat și cu legea din 2017.”, a conchis Ariana Dudună, președintele Asociației Elevilor din Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu-ti cada mana copile
6
1
Juna Duduna este la varsta la care ar trebui sa se impuna prin rezultatele la invatatura. Pentru lupta sindicala are timp dupa master, incolo.
9
4
Nu Se .Mai spala mana!
5
1
DUDUNA apare pe sticla ,se face remarcat ca si alti tineri studenti care au fost in fruntea demonstratiilor.Semnalul a fost Duduna sa dea interviu...Duduna sa apara pe sticla sa dea interviu singura ....sa dea mina cu seful statului .De pe acum i se asigura un loc caldut.
9
2
saraca fata care nu face nici un efort sa arate ca o fata .....mai poimaine auzim ca de fapt este ARIAN DUDUNA ....BLEHHHHHHHHHHHHH unde s-a ajuns cu atata stiinta
13
9
Ce pacat ca in aceasta mizerie au fost atrasi copiii. Cei care cred ca aceasta Duduna este bagata in seama se inseala. O asociez pe aceasta Duduna cu cei doi baieti romani din Italia pe care tatal lor ii obliga sa faca muschi de la câțiva anisori. Dezvoltati i spiritul de echipa mai mult decat acela de sindicalist, dragi parinti Duduna, altfel fata voastra va ajunge o ciudata izozata!!!
17
4
Foarte bine, de copii ca astia avem nevoie,ea si organizatia elevilor Cta.sau batut in instanta pt.drepturile elevilor ( transport ,burse etc.) Pe ei nu i-au primit la consultarile legii educatiei Campeanu ,un simulacru de fapt pentru ca au luat pozitie si i-au cerut demisia lui Sorin Mihai ISJ Cta in legatura cu cazul penal liceul Dobromir( abuz sexual repetat cu victime multiple,baieti) Da copiii nostrii trebuie sa stie sa lupte in societatea bolnava in care ne aflam
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102