REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Duelul titanilor la Chefi la cuţite. „A fost prima oară când ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express”

Duelul titanilor la Chefi la cuţite. „A fost prima oară când ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express”

Replica API 22 aprilie 2020 | 00:00 1517

Showul culinar “Chefi la cuţite” revine la Antena 1, pentru două zile (29 şi 30 aprilie), cu un concept special.

Titani la cuţite ne propune o nouă competiţie între cei cei chefi: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. De această dată, ei vor face echipă cu alţi chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o ... statuie. Chef-ul a cărui echipă câştigă va avea propria statuie în platoul Chefi la cuţite pe toată durata filmărilor pentru sezonul opt al show-ului, scrie okmagazine.ro.

Mecanismul este simplu. Nouă chefi celebri din România (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu şi Gabriela Prisecaru) vor pregăti câte un preparat. La fel ca şi în cazul degustărilor pe nevăzute, chefii vor încerca să ghicească cui aparţine fiecare farfurie şi îşi vor forma echipele în funcţie de ce gustă. Fiecare echipă va avea apoi de gătit pornind de la o anumită temă, iar de această dată Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu trec şi ei la treabă. Câştigătorii vor fi stabiliţi în urma degustărilor efectuate de diverşi invitaţi.

„Nivelul competiţiei va fi unul ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi şi noi în mijlocul acţiunii şi vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră”, a declarat Florin Dumitrescu.

„A fost o altfel de competiţie chiar şi pentru noi. Dar a ieşit foarte mişto. Suntem cu toţii din aceeaşi breaslă, ne ştim de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum şi, vă daţi seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieşit ce trebuie” , a completat şi Cătălin Scărlătescu.

„A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuţite. Eu am prins şi mai tare gustul competiţiei, mi-a fost dor de bucătărie şi...cine nu ar vrea să i se ridice statuie” , a mãrturisit Sorin Bontea.

"Vă daţi seama cum este să stai printre farfuriile a nouă chefi?! Ce gusturi, ce mirosuri?! Au fost nişte zile de filmare complicate. Lăsând gluma la o parte, eu pot să vă spun că a fost o competiţie 100% reală, pentru că vorbim de nişte oameni cu greutate în arta culinară, perfecţionişti, pentru care fiecare preparat e o provocare, mai ales când sunt în competiţie. În ceea ce-i priveşte pe cei 3 Chefi la cuţite, ideea de a avea o statuie în platou a scos tot ce-i mai bun din ei’’, a completat şi Gina Pistol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272