REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

DUMITRACHE și CHELARU au VOTAT pentru un sistem de sănătate mai bun

DUMITRACHE și CHELARU au VOTAT pentru un sistem de sănătate mai bun

Replica API 7 decembrie 2020 | 23:21 2101

Cristina Dumitrache, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților din partea PSD, a votat pentru un sistem de sănătate care să vină în sprijinul cetățenilor, pentru o educație sustenabilă și de calitate.

,,Am votat pentru un sistem de sănătate care să vină în sprijinul cetățenilor, pentru o educație sustenabilă și de calitate, pentru un trai mai bun. Am votat pentru un Parlament care să lucreze cu responsabilitate și respect pentru români! ”, a declara Cristina Dumitrache.

De asemenea, alături de aceasta, și-a exprimat dreptul la vot și primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

,,Democrația și viitorul oricărei societăți se scrie la VOT! Am votat astăzi, împreună cu doamna deputat Cristina Dumitrache, și vă îndemn, dragi năvodăreni, să vă exercitați acest drept constituțional și civic atât de important! În actualul context social, sanitar și economic, acest scrutin devine și mai important! Eu am votat pentru ca ziua de mâine să ne aducă siguranță, un trai decent pentru toată lumea, de la vânzătorul din piață până la dascălii de la catredre și personalul medical din spitale. Am votat cu speranța că bătrânii noștri merită să trăiască fără griji, să aibă pensii decente și să fie respectați. Am votat cu gândul la copii și părinții acestora, la elevii care trebuie să-și regăsească drumul spre școlile închise.

Am votat cu gândul la un Năvodari prosper, sprijinit cu adevărat de un Guvern care guvernează pentru oameni! Vă îndemn și pe dumneavoastră să votați!”, a declarat primarul orașului Năvodari.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca acum veti fi mai activa in parlamentul Romaniei...daca in 12 ani de stat si de frecat timpul.,ati luat cuvantul timp de 112 secunde,acum practic,nu veti mai face nimic...de oameni ca dta avem nevoie...DOAMNE...ajuta-ne...
4
0
Votati-o! Noroc cu tac-su, asociat cu Felix Stroe! Are 3 mandate in parlament si un total de 140 de secunde vorbite de la tribuna Parlamentului in 12 ani! Mai merita inca 4 ani de supt de la bugetul Statului!
11
0
Pina acum cine v- a oprit.a- ti guvernat tot timpul , n- ati facut un spital in constanta.nu va mai laudative.
6
1
si pana acum ce ai facut, fa, tuto, in parlament?
10
0
spital in navodari? se face dragule! astazi mos nicolae iti indeplineste orice dorinta! daca ati fost cuminti! ati platit taxele! ati purtat masca! ati stat cuminti la cotet! bravo!
5
0
vrem spital in navodari
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272