REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dumitru Pufleanu a rămas fără case și mașini. Vezi de ce!

Dumitru Pufleanu a rămas fără case și mașini. Vezi de ce!

Mirela PASCAL 20 februarie 2023 | 00:00 9835

Afaceristul Dumitru Pufleanu a ajuns la ruină! După ce, în trecut, a avut probleme grave cu legea și a fost acuzat de evaziune, Pufleanu rămâne și fără avere. Lichidatorul uneia dintre firme, aflată în faliment, i-a scos la licitație un apartament, două mașini și sediul social, dar și un loc de parcare, în valoare de… aproape 100.000 de euro. Toate acestea sunt în proprietatea societății Milact SRL, unde Dumitru Pufleanu este administrator, iar Elena Pufleanu este unic asociat.

Dumitru Pufleanu a ramas fara case si masini. Vezi de ce!

Lichidatorul judiciar al firmei Milact COM S.R.L., aflată în faliment, organizează mai multe licitații publice cu strigare, în vederea vânzării mai multor bunuri imobile și mobile, aflate în proprietatea societății. Așadar, se vinde un apartament din zona Trocadero, de pe strada Barbu Lăutaru nr. 1A, cu prețul de 255.272 euro, dar și locul de parcare aflat la demisol, prețul de pornire al licitației fiind de 93.095 euro.

Dumitru Pufleanu a ramas fara case si masini. Vezi de ce!

Și sediul social al firmei, situat pe Bdul. 1 Decembrie 1918, numărul 33 Bl. L19 Sc. B Et. P Ap. 45, a fost scos la licitație, prețul de pornire fiind de 73.312 euro.

Familia Pufleanu rămâne și fără două mașini, un autoturism marca Mercedes-Benz S320CDI, cu prețul de pornire al licitației de 2.020 euro, și un BMW 325i, cu prețul de pornire de 3.828 euro. Societatea a intrat în faliment în 2020, iar printre creditori se află Consiliul Județean Constanța, Confort Urban, fosta RADET, în prezent Societatea Termoficare, compania de drumuri, SPIT și alte firme.  

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maly
0
0
Didusi ai fost turnat la Dacia aveai știuca cât pl lui Goe
0
0
Cine vrea filmarea?
0
0
Va rog sa puneti televizor pe islaz
0
0
Sunt tumbati saracii
0
0
p***a la gratar e puzda la gratar
0
1
Carnea de oaie e carne de oaie…
0
0
Nu mai ascultați ce zic Gurile rele toti sunt invidioși pe oamenii cărora le merge bine! Cât despre restul Bazaconiilor spuse de oameni de pe langa sunt niște falsuri
0
0
Dumi didus fumeaza doar stiuca
2
2
Mihai alexe baga doar stiuca !
0
0
Cea mai urata natie . Nu ai cum sa mănânci din restaurantele lor ,sunt capabili sa iti dea spurcaciunii doar ca sa facă bani. Același lucru se întâmplă în toate domeniile, au distrus tot.
11
0
Funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia
8
1
turnatorule ai bagat aromanii la puscarie
12
1
Stai în haznaua ta că n-ai tu față de spații.
1
11
Am inteles , ti-ai dat seama ca nu prea ai succes cu mizeria aia de garaj-apartament de la demisol si te-ai reorientat spre piesa de rezistenta , duplexul care costa 256 000 euro . Pai bai terminatule , la banii astia iti iei casa in Constanta , eu zic sa incerci si cu niste organe , ma gandesc ca daca au mancat doar branzica fara aracet de la stejarul ficaciorul si rinichii se prezinta bine . Hai , astept listarea !
16
0
Sarabandă de articole de presă despre escrocii bijduveni în media locală a Constanței. Huooo târâturilor.
11
2
Prețul de 256 000 mii euro este pentru că sunt de fapt două apartamente, unul deasupra celuilalt și legate între ele cu o scara interioară de genul duplex. Dar dacă ești idiot taci dreaq și vezi-ți de haznaua unde trăiești.
4
12
Dumnezeul Mare , despre ce fel de apartament putem sa vorbim la demisolul unui bloc, mai curand este un beci sau o ghena de gunoi .
19
0
Sa inteleg ca tu esti agentul lor imobiliar si te crezi mai inteligent decat ceilalti . Sa mergem totusi pe logica ta , atunci de ce nu este scos la licitatie ca apartament , ceva probleme cu actele si modul in care a fost transformat acel garaj in apartament ? Deci , pana la urma ce vinde cumatrul ?
19
0
Locul de parcare așa e trecut în cartea tehnică a construcției, dar de fapt este un alt apartament. Nici executorii și nici ANAF nu sunt tâmpiți și cretini să evalueze un spațiu la zeci de mii de euro așa de aiurea. Acolo la subsol este un apartament în toată regula cu branșamente la utilități(apă,scurgere,curent), inclusiv grupuri sanitare și compartimentat cu dormitoare.
7
15
Gunoaie ale societatii , cum bai animalelor sa maltratezi niste suflete nevinovate ? Infractorii astia trebuiau condamnati la munca silnica pe viata si confiscate toate bunurile pentru despagubirea copiilor abuzati !
27
0
ma mir ca nu au fost retinuti, ca in norvegia.afaceristi constanteni!
9
0
La 256 000 mii euro sulea spătaru îl cumpăra iar locul de parcare 96000 mii euro la fel,se vinde locul de parcare cu 7000 de euro metru pătrat sunteți nebuni.
21
1
Ce articol de doi lei. Mare chestie ca are si omu de dat 3-4 sute de mii. Mai multe datorii are fiisu prin oras...
8
0
Urati aromanii pentru ca sunteti sclavii lor,asta va macina!!
4
22
eu ai torn pe totii armanii eu sint turnator de serviciu ,tot ce inseamna subventii apia eu va torn
15
0
Loc de parcare la un pret de 93 000 de euro ?!? Este inclusa si cipanca in suma asta ?
29
0
Nu exista padure fara uscaciuni .
7
0
se da pe 6, ca si pensia speciala si salariul de la stat ala de il iei si tu ascuns printr-un birou 30 minute ca apoi sa mergi sa iti faci blocurile alea de carton
24
3
MUCANI SUNT MISTO! Ceausescu omorat Betivi Sifonari Tradatori De femei nu zicem ca i europa plina Campioni l consumu de branza cu aracet Si nu pot uita iara repet betivi si sifoni
8
18
Pentru baronu se apropie scadenta ! Urmeaza funia !
20
0
Aromânii nu au dreptul la viață. Extincția lor este necesară din toate punctele de vedere. Sunt paria societății actuale.
19
17
Ce-mi plac mie etaloaneleastea de cinste si corectitudine care au tot debitat pe-aici despre branza cu aracet, evaziune, constructii....etc. Cum va pricepeti voi la toate mai baieti. De-aia merge tara asta asa de bine. Apropo...pe ce data se da socialu'?
7
27
ASTA E TASU LU IOHANNIS CU NĂRILE VERIȘOR CU ALEXANDRU. ASTIA VENIȚI DE LA ȚARA LA TOȚI LE PLACE SA PASCA IARBA.MAI ALES GENRATIA ASTA NOUA. CEL MAI BINE POZEAZA ALEXANDRU GANGSTERUL. BAIATU ARE TALENT JOACA DAR ȘI TRAGE. A RĂMAS PUȚIN CU PLĂȚILE IN URMA DAR A PROMIS CA ACHITA. REPETENTUL DE MIHAI ALEXE A STRICAT LA MULȚI VIITOARUL. DACĂ EL NU ARE 1 DOLAR IN BUZUNAR SA-ȘI CUMPERE DE TRAS IA STRICAT LA ȘTIUCA PE CÂȚIVA CA SA SE TUMBEZE SI EL DIN BANII LOR. NU MAI DAU NUME CA SUNT DATORII DE PLĂTIT.
12
8
Într-un oraș civilizat, bijduvenii nu ar fi avut voie să intre în Constanța. După '90 au spurcat orice urmă de civilizație. Au demontat orice teorie a conviețuirii pașnice. Pe unde trec bijduvenii zici că a trecut oastea lui Genghis Khan. Femeile lor au devenit mai c u r v e decât mocancele. Cu-rvăsăreala lor se transmite din generație în generație. N A Ț I E de idioți, cretini, șpăgari, desfrânați, cu o răutate exacerbată, invidioși, bârfitori. Invocă divinitatea când se găsesc la ananghie, dar de fapt ei sunt atei nenorociți. La Stejaru și Alecsandri trăiau cu wc în curte.
44
3
Contrabanda cu alcool, oile, brânza cu aracet, evaziunea fiscală, delapidarea, înșelăciunea, japca asupra agenților economici-aromânii fiind angajați în structuri de control, construcțiile făcute ca-n Turcia, au fost, sunt și vor fi dintotdeauna virtuțile aromânilor. De aceea aromânii nu au dreptul la viață.
33
9
Nu există makkedon din zonele alea să nu fi făcut vreo măgărie.
35
1
Toți ăștia cu numele de Pufleanu pozează in milionari dar de fapt ei sunt datori vânduți la bănci.
36
2
Este coincidenta de nume ! Cu funia legata de lustra l au gasit pe donchi pufleni !
24
1
Asta i ala cu funia sau coincidenta de nume ?
21
1
Alt mohican
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212