REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

După 15 iunie se pot REDESCHIDE MALL-urile

După 15 iunie se pot REDESCHIDE MALL-urile

Replica API 10 iunie 2020 | 00:00 1120

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații după ce discutat cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri din Cabinet despre măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis

"Am luat în discuție necesitatea prelungirii strării de alertă. Având în vedere că în ultima vreme numărul de noi îmbolnăviri nu a crescut smenificativ, dar nici scăzut semnificativ, considerăm că e posibil să continuăm cu noi măsuri de relaxarea, adică unele restricții care sunt acum în vigoare nu vor mai fi după 15 iunie.

După 15 iunie, se vor putea redechide mall-urile, dar fără restauranre și fără locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private - nu publice, private - cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50, dacă vor acea loc în extrerior.

Pentru a veni în sprijinul părinților care vor lucra, care vor avea de mers la lucru și în perioada vacanței, va fi posibilă - nu obligatorie, dar posibilă - redeschiderea after school-urilor, grăinițelor și creșelor private.

Va fi posibilă redeschiderea sălillor de fitness, dar cu respectarea unor norme foarte stricte. Va fi posibilă deschiderea piscinelor exterioare, cu respectarea regulamentelor speciale. Având în vedere că mai avem pacienți internați în spitale, suntem de părere că se impune prelungirea stării de alertă. Vor fi mai puține restricții, dar considerăm că nu se poate continua fără acest instrument. Stimați parlamentari, nu puneți sub semnul întrebării aceste măsuri care până acum s-au dovedit a fi corecte.", a declarat Klaus Iohannis, președintele României, citat de digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Totul se face pe incredere. Asa cum a votat diaspora la Paris pe base , 10 oameni pe secunda...la PNL totul e pe fata...scuze pe incredere...
1
0
SA STATI IN CARANTINA PANA SE TREZESTE....orban din mahmureala
0
0
Am si eu o intrebare ptr idiotii astia de la putere. Daca vii din UE din state cu rata de infectare mai mare de 5 prs la milionul de locuitori intri in izolare. Si acum sa-mi explice ei mie. Ca daca eu vin cu masina personala si ma plimb toata europa si cand ajung la vama spun ca vin din Austria sa zicem, cum pl mea ma bagi u pe izolare? Vii cu trenu,faci escala. Cum plm mai faceti voi diferenta idiotilor.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212