REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

După ce a rămas fără permis la Constanța și a câștigat 40.000 de euro la TV, Antonio pleacă la muncă în Anglia

După ce a rămas fără permis la Constanța și a câștigat 40.000 de euro la TV, Antonio pleacă la muncă în Anglia

Mirela PASCAL 1 octombrie 2023 | 00:00 4644

Antonio Anghel, tânărul din Constanța care, în 2019, a provocat un accident cu un rănit, pe bulevardul Tomis, fiind beat la volan, a câștigat 40.000 de euro la TV. A mers la o emisiune matrimonială la Antena 1, s-a căsătorit și a câștigat marele premiu. Nu știm dacă banii câștigați i-a plătit victimei sale, în contul daunelor morale, cert este că Antonio s-a decis să ia calea Angliei pentru a se angaja. Și, cum în țară nu are voie să mai conducă, pentru că i-au interzis magistrații, în străinătate Antonio zice că această interdicție nu se aplică.

Dupa ce a ramas fara permis la Constanta si a castigat 40.000 de euro la TV, Antonio pleaca la munca in Anglia

Antonio și Maria, câștigătorii de la emisiunea Mireasa, vor să plece, pentru o perioadă scurtă de timp, în Anglia, pentru a munci. „Noi vrem să plecăm în Anglia. Vrem să muncim acolo pentru o perioadă, eu acolo am locuit. Eu pot și să conduc acolo.”, a declarat Antonio, referindu-se la faptul că interdicția de a conduce, aplicată de magistrații constănțeni în dosarul penal în care a fost condamnat, nu se aplică.  „Și eu am locuit forțe mulți ani în Anglia. Da, am reluat cursurile de canto. Eu am mai făcut cursuri, timp de doi ani de zile și aș vrea să reiau această activitate. Aș dori să fac o carieră din acest lucru.”, a precizat Maria de la "Mireasa".

Dupa ce a ramas fara permis la Constanta si a castigat 40.000 de euro la TV, Antonio pleaca la munca in Anglia

Reamintim că, în urmă cu trei ani, un bărbat de 26 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, Antonio Anghel a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, dinspre Bdul. Aurel Vlaicu către str.Soveja, iar după intersecţia cu strada Tulcea a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care era condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 30 de ani. Cel din urmă a ajuns la spital, iar șoferul aflat sub aburii lui Bachus a ajuns pe mână procurorilor, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Avea o alcoolemie de peste 2,39 mg/l alcool în sânge, stare în care acuitatea vizuală scade, poate apărea confuzia mintală și reflexele sunt abolite.

Dupa ce a ramas fara permis la Constanta si a castigat 40.000 de euro la TV, Antonio pleaca la munca in Anglia

Antonio s-a dat în spectacol, după ce a produs accidentul, fiind preocupat, în special, că victima i-a stricat capota mașinii, un Audi A6. Victima a suferit fractură a coloanei cervicale, fractură de bazin şi fractură a coccisului, fiind operat la piciorul drept de trei ori, pentru care s-a aplicat grefă de piele.A rămas internat în spital aproximativ 36 de zile şi apoi imobilizat la pat circa 21 de zile, în prezent deplasându-se greu, cu ajutorul unei cârje.

Antonio, condamnat: Am avut mult stres

Dupa ce a ramas fara permis la Constanta si a castigat 40.000 de euro la TV, Antonio pleaca la munca in Anglia

În 2021 a fost trimis în judecată și a fost condamnat la 2 ani și 6 luni pentru fapta sa, în octombrie 2022. Judecătorii au admis în parte acțiunea civilă exercitată de către victimă și l-a obligat la plata sumei de 25.000 euro, cu titlu de daune morale și 20.086,32 lei, cu titlu de daune materiale. Decizia nu a fost definitivă, Antonio formulând apel în noiembrie 2022. În timp ce Antonio se afla în casa Mireasa, magistrații s-au pronunțat, din nou. Curtea de Apel i-a respins lui Anghel apelul. A fost respins și apelul părții civile. Firma de asigurări, City Insurance, care este în faliment, se va îndrepta, cel mai probabil, împotriva lui Antonio Anghel, pentru recuperarea banilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Cezara!! Ai dreptaye!! O BASINA UMFLATA UN KKT PANSAT si PENSAT
2
0
Toti hotii , proxeneti si curvele fug in Anglia !
13
1
Cum sa conduca in UK?Asta-i tras pe nas,habar nu are ce vb
13
1
aaa frumos eu credeam ca o sa le inchirieze parintilor o garsoniera ceva ca sa nu mai locuiasca ca sobolanii intr-un spatiu comercial de la poarta6 daca se duce in ANGLIA la cersit poate vine cu mai multi bani
9
1
Un neica nimeni, un om de carpa! Credeti ca intereseaza pe cineva ce face individul asta? O mare basina!!!! Nu mai promovati oameni de nimic!!!
33
1
De ce promovăm asemenea persoane, asta nici nu trebuia acceptat la emisiune.Un exemplu negativ.
33
0
Ce tara, ce justitie. Golanul asta trebuia sa putrezesca la.galere la munca fortata sa nu mai iasa de acolo decat cu picioarele inainte. Nenorocitul dracu sper sa crape
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468