REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

După ce a ridicat case, Dorian Popa își deschide o nouă afacere de succes. A investit deja 70.000 de euro

După ce a ridicat case, Dorian Popa își deschide o nouă afacere de succes. A investit deja 70.000 de euro

Replica API 24 septembrie 2022 | 00:00 1510

Dorian Popa câștigă sume considerabile de bani din activitatea sa online, bani pe care i-a investit atât în imaginea sa, cât și în alte afaceri. De exemplu, în Domnești a ridicat un cartier rezidențial în care a băgat, pe puțin, 500.000 de euro. Acum, celebrul influencer și cântăreț vrea să le facă zilele mai frumoase românilor și când vine vorba de „burtică-fomică-păpică”, așa că s-a gândit și la o „shaormică”. Da, e adevărat, Dorian Popa își deschide shaormărie. Nu degeaba a dat 3.000 de bucăți gratis, în săptămânile trecute.

Dorian Popa își deschide shaormărie. A dat deja 3.000 de bucăți gratis!

Artistul își va deschide propria șhaormerie în Domnești, acolo unde are și cartierul rezidențial construit. Se pare că Dorian Popa vrea să transforme zona într-un adevărat city cu de toate, mai ceva ca shaorma pe care vrea să o vândă.

Așadar, implicat cum îl știm, cântărețul se ocupă de absolut tot ce înseamnă această afacere și încearcă să aducă cele mai bune servicii pentru clienți din Domnești. Hatz, Johnuțule!

Dorian Popa își deschide o shaormărie aurie, prima din România și va fi gata pentru savurat (n.r. nu locația, ci mâncarea în sine) în 23 septembrie.

„Eu o să deschid șaormeria mea, în Domnești. Au fost 70.000 de euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oamenii care o prepară.

Momentan sunt imaginea unei alte șaormerii. O să lansez vineri șaorma Hâtz, prima șaorma aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta șaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe.”, a dezvăluit Dorian Popa pentru impact.ro, citează Click!.

În urmă cu o săptămână, Dorian a atras sute de oameni la deschiderea unei șaormerii din București, sectorul 2. Cu ocazia inaugurării, artistul a oferit 3.000 de șaorma gratis, iar tinerii au recunoscut că au ales să vină și pentru a face cunoștință cu Dorian Popa.

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa a devenit cunoscut în 2011, atunci când a apărut în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Acesta are milioane de fani pe rețelele de socializare. Artistul a fost mereu sincer cu fanii și le-a prezentat atât părțile bune ale vieții lui, cât și pe cele mai puțin bune, marcate de neajunsuri, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care e reteta online pentru castiguri de zeci de mii de euro ? sa stiim si noi .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218