REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

După ce a UMPLUT Constanța de blocuri, Bela TĂNASE s-a mutat la LUMINA

După ce a UMPLUT Constanța de blocuri, Bela TĂNASE s-a mutat la LUMINA

Replica API 26 aprilie 2021 | 09:16 15890

Cunoscutul afacerist tulcean, Bela Tănase, reprezentantul societății Cambela Prod SRL construiește pe bandă rulantă. În timp ce are nenumărate procese prin instanță, urmare a investiţiilor imobiliare derulate de acesta în diferite zone din Constanța, omul își mai construiește o hală depozitare cereale. În acest sens, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (APM) documentația privind proiectul ,,Construire hală depozitare cereale”, propus a fi amplasat în comuna Lumina.

Afaceristul tulcean, Bela Tănase, reprezentantul societății Cambela Prod SRL construiește fără încetare. În timp ce tot mai multe societăți par să intre în faliment, firma tulceanului merge din ce în ce mai bine. Societatea Cambela Prod SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța documentația privind proiectul ,,Construire hală depozitare cereale”. Proiectul ar urma să fie edificat în comuna Lumina, Șoseaua Tulcei, numărul 143.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, numărul 23, județul Constanța şi la sediul titularului CAMBELA PROD S.R.L. reprezentata prin Bela Tănase, cu adresa în Comuna Stejaru, județul Tulcea. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Date despre Bela Tănase și Cambela Prod

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro. Cambela Prod este unul dintre marii investitori care se ocupă cu imobiliare în Constanţa. În portofoliul firmei sunt blocuri în Mamaia, pe strada Caşin, în Faleză Nord, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu.

Bela Tănase se ocupă cu agricultura, mai exact cu exportul de cereale pe ruta maritimă Constanța-Egipt. Acesta este asociat cu 50% la Cambela Construct SRL, alături de Camburi Constantin născut în 1966, tot în județul Tulcea, la Sarighiol de Deal, dar și la firma Highlife Properties, deținută 100% de Bela.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol defaimator la.adresa roamanilor daca era vreu harap mamam ce osanale ai ridicati ...ba javrelor asta plateste taxe de rupe plus faptul ca are angajati cu zecile ti ai dreq de troglodoti
6
2
Baronu , Donchi pufleni
4
5
auzi la el, saivanu din deal, parnaiasu dracu.
10
4
PARAII AUAA
15
1
Ce grija mare pe unii ce face un privat. Va invit pe toti sa faceti o afacere care sa si produca si apoi mai vorbim.
21
6
Omu asta are foarte multi angajati ... si ce crezi mai e si platitor de taxe in comparatie cu altii ...
26
15
Cine de la stejaru a vrut sa se omoare ?
6
3
sa revenim la oile noastre
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468