REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

După ce au anunțat despărțirea, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au plecat împreună în Germania: „Ne vedem în câteva ore”

După ce au anunțat despărțirea, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au plecat împreună în Germania: „Ne vedem în câteva ore”

Valentina CAMARA 3 decembrie 2022 | 00:00 1227

La scurt timp după ce Bogdan de la Ploiești a transmis pe rețelele de socializare că el și Cristina Pucean au pus capăt colaborării profesionale, dansatoarea a făcut un anunț neașteptat. Deși inițial postase un mesaj în care declara că nu va putea participa la un eveniment susținut de manelist vineri seară, în Germania, se pare că blondina s-a răzgândit.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, din nou pe aceeași scenă, după anunțul despărțirii

Cristina Pucean a vrut să le facă o surpriză celor care o urmăresc în mediul online, după ce a confirmat despărțirea de Bogdan de la Ploiești.

Cu toate că artistul a transmis public că nu va mai participa la evenimente alături de blondină, se pare că aceasta a vrut să-și onoreze contractele cu orice preț. Tânăra a publicat recent, pe contul personal de Instagram, o fotografie din aeroport, alături de un mesaj neașteptat: "Chiar dacă noi ne-am despărțit, voi, oamenii mei, nu aveți nicio vină pentru cele întâmplate! Așa că azi voi fi prezentă la eveniment! Vă aștept pe toți să ne distrăm.

Ne vedem în câteva ore la Offenbach (Germania).", a scris Cristina Pucean, pe rețelele de socializare.

Cât despre motivul despărțirii de Bogdan de la Ploiești, dansatoarea a menționat că o să ofere și un punct de vedere privind acest subiect, în zilele ce urmează: "Am să prind curaj și am să vă spun adevăratul motiv pentru care s-a încheiat relația mea cu Bogdan. Mâine sau poimâine o să primiți un răspuns oficial.", a mai transmis blondina.

Reacția Cristinei Pucean vine la scurt timp după ce Bogdan de la Ploiești a declarat că dansatoarea nu va mai fi prezentă la niciun eveniment la care el va cânta: "Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!", a mesajul cântărețului, postat pe contul de socializare, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine sunt si oparitii astia doi ?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108