REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

După ce au dat de înțeles că formează un cuplu, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, au încheiat orice colaborare: "Nu va fi prezentă unde voi cânta eu"

După ce au dat de înțeles că formează un cuplu, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, au încheiat orice colaborare: "Nu va fi prezentă unde voi cânta eu"

Valentina CAMARA 2 decembrie 2022 | 00:00 349

După luni întregi în care s-au afișat împreună la evenimente și pe rețelele de socializare, lăsând să se înțeleagă că formează un cuplu, Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț surprinzător despre Cristina Pucean.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean

Artistul a transmis în urmă cu puțin timp, în mediul online, că el și dansatoarea au întrerupt colaborarea pe plan profesional.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au ținut fanii pe jar în ultimele luni. Chiar dacă nu au declarat public că formează un cuplu, manelistul și blondina s-au afișat împreună la numeroase evenimente și chiar s-au sărutat în fața invitaților, fără nicio reținere.

Acum, însă, se pare că între ei s-a produs o ruptură. O declară chiar Bogdan de la Ploiești, care a anunțat de curând, pe contul personal de Instagram, că a încheiat colaborarea cu celebra dansatoare: "Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!", a scris cântărețul, pe rețelele de socializare.

Dacă Bogdan de la Ploiești a ținut să-și anunțe urmăritorii despre decizia luată, Cristina Pucean a preferat să păstreze discreția și să nu facă prea multe declarații. Aceasta a ținut, însă, să transmită că nu va putea fi prezentă la următorul concert susținut de manelist, fără să ofere detalii: "Dragii mei, la acest concert din data de 2 decembrie nu voi putea fi prezentă. Vă iubesc!", a fost mesajul Cristinei Pucean, publicat pe contul personal de socializare, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212