REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.8° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
13.8° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

După ce au falimentat Domus Nuvo, executorii îi lasă pe patroni fără un teren

După ce au falimentat Domus Nuvo, executorii îi lasă pe patroni fără un teren

Ana Maria LIPAN 5 octombrie 2023 | 00:00 9045

Firma Domus Nuvo, nume cu răsunet pe piața de mobilă, a ajuns o amintire! După falimentul societății, afacerile au început să le meargă din rău în mai rău patronilor. La doar câteva luni de la scoaterea la vânzare a showroom-ului de la Vârful cu Dor, executorii judecătorești îi lasă pe soții Uzum-Neculae fără un teren de 20.700 de mp din Tuzla. 

Dupa ce au falimentat Domus Nuvo, executorii ii lasa pe patroni fara un terenNicu Uzum-Neculae și Roxana Uzum-Neculae

Executorul judecătoresc a scos la licitație, la cererea creditoarei Alpha Bank, un teren extravilan arabil, cu o suprafață de 20.700 de mp, situat în comuna Tuzla. Prețul de pornire este de 362.281,59 de lei. Jumătate din acest imobil aparține debitorilor Nicu Uzum-Neculae și Roxana Uzum-Neculae.

Dupa ce au falimentat Domus Nuvo, executorii ii lasa pe patroni fara un teren

Cei controlează firma Domus Nuvo SRL, nume cu răsunet pe piața de mobilă, ale cărei produse formează piese centrale în decorul a mii de locuințe, intrată însă în urmă cu câțiva ani în faliment. Cealaltă jumătate din suprafață este deținută de Adrian și Ecaterina Furtună, care scoaterea la vânzare a întregii suprafețe. 

Și showroom-ul Domus Nuvo a fost scos la licitație

Toate acestea se întâmplă la doar câteva luni de când lichidatorul judiciar, Eurosmart Filiala Prahova SRL, a scos la vânzare showroom-ul de mobilă, ce include stocul acestuia, situat pe strada Vârful cu Dor, la numărul 26. Licitația a avut loc pe 23 februarie a.c., prețul de pornire al halei expoziționale pornind de la valoarea de 2,614,488 Lei exclusiv TVA. Stocuri au fost comercializate la pachet, cu un preț de pornire de 497,904 Lei.

Dupa ce au falimentat Domus Nuvo, executorii ii lasa pe patroni fara un terenshowroom-ul Domus Nuvo

Pentru a afla factorii care au condus la luarea acestei decizii, de așteptat având în vedere faptul că Domus Nuvo a intrat în faliment în urmă cu câțiva ani, în ciuda succesului răsunător de care retailerul s-a bucurat în trecut, am luat legătura cu Uzum Neculae Nicu, administratorul firmei. „Domus Nuvo SRL a trecut printr-un moment mai dificil. Activele au fost preluate de către cealaltă companie Canapelo Dkosofa SRL. Canapelo este noul brand. Showroom-ul se vinde pentru că nu mai este necesar, este într-o zonă inaccesibilă pentru clienți. Am deschis magazine în Tomis III, unul în București. În general firmele trebuie să se regrupeze în anumite momente. Este un showroom foarte mare, dar nu mai prezintă interes așa că sunt doar niște bani blocați”, ne-a declarat acesta, la momentul respectiv.

Date despre firmă

Domus Nuvo SRL a fost înființată în 2005, bucurându-se pe parcursul anilor de un real succes, atingând profituri de sute de mii de lei și zeci de angajați. Aceasta se află în prezent în faliment, ultima dată când a obținut un profit considerabil fiind în 2016, când a înregistrat o cifră de afaceri de 13.894.076 lei, profit de 44.683 lei, dar și datorii ce se ridicau la suma de 8.531.085 lei. Unic asociat este Uzum Neculae Roxana, soția administratorului Uzum Neculae Nicu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa ne intelegem, nu stiu cata productie proprie facea firma asta, dar cu certitudine vindea multa mobila de calitate indoielnica, pe care o cautau sarakiile. Acum deh, nu ei au fost p****i, ci meltenii care se inghesuiau sa cumpere ieftin si p***t. Nu e nicio pierdere pentru constanteni, sa fie de capul vostru !
1
0
Pai Mobexpert sunt foarte scumpi si se dau romani, cum sa aduca marfa chinezarisme... Sarlatanie pe fata
1
0
sunt unii pe aici care din plictiseala incearca sa ne lamureasca cum e cu marfa chinezeasca.cert este ca firma a functionat foarte bine cat timp a fost manageriata de nicolae batranul,cand s a retras,firma s a dus in jos.bineinteles ca fiecare are dreptul sa si expuna parerea,dar nu china,etc sunt de vina
1
2
Ce faceți pe voi atâta mă că oricum toată mobila indiferent de proveniență e din pal ordinar, nu se justifică prețurile exagerate.
11
0
Cand un “samsar” face mai multi banii ca un producator e normal sa te regrupezi. Pai cu china,turcia si rusia in criza financiara e normal sa aduci marfa ieftina de acolo si sa faci profit mai mare decat un producator local care plateste taxe de 65% la stat curent si gaz la preturi “europene”.
6
0
Pt Constantean, nu are nimeni nimic cu mobila din china , dar atata timp cat in magazine cu renume este prezentata ca marfa autohtona si amestecata cu cateva produse romanesti este o problema . CHINA are si marfa foarte buna doar ca nu ajunge la noi pt ca nu mai este la acelasi pret, nu ii cunosc pe patroni nu le stiu fite si figurile dar am luat ceva mobila de la ei si curtea cu fabrica cu showroomul se prezentau foarte bine atenti la detalii, intradevar erau in zona sere nu o zona cu fite dar asta nu ma interrseaza pe mine , romanul daca nu merge la mall sa isi ia chiloti mai bine merge in fundul gol asa de nas pe sus am ajuns sa aveam .Multe magazine de mobila am vazut in mall sau cum sunt cele de linga Vivo , dar gandit va ca in acele preturi este inclusa si chiria si cum poti face profit prin o calitate mai slava a produselor .
5
0
si care e problema cu marfa din china? toata lumea e invadata de marfa chinezeasca.asta nu inseamna ca trebuie sa dai faliment. multe fite,masini scumpe,management p***t,pacat
6
2
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost, este câinele de pază! Care latră... Contra cost!!!!!
3
2
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost, este câinele de pază! Care latră... Contra cost!!!!!
3
1
Aveți perfecta dreptate. Am fost surprins ca constat ca mobila De la Mob expert care costa o grămadă de bani e adusa din ...China.
10
0
Aveau o fabrica foarte buna si pusa la punct standarde inalte , muncitori calificati doar ca este greu sa te lupti cu marfa din china etc slab caltativa si ieftina si lucrul asta se intampla in multe domenii . Vad la branduri mari de mobila romaneasca mobila din china , de curiozitate uitati va pe etichete nu intrebati vanzatoare si o sa ramaneti surprinsi de la Mobexper la toate celelate cu nume
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515