REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

După ce au PETRECUT cu MICI și MANELE, au lăsat în urmă GRĂMEZI de GUNOAIE! Video

După ce au PETRECUT cu MICI și MANELE, au lăsat în urmă GRĂMEZI de GUNOAIE! Video

Replica API 18 aprilie 2021 | 23:19 4845

Sfârșitul de săptămână a adus vreme frumoasă la Constanța și oamenii au ales să petreacă timpul liber la iarbă verde și să încingă grătarele. Lucru absolut normal dacă ne gândim la toate restricțiile la care au fost supuși în tot acest timp, însă de neînțeles este starea jalnică în care au lăsat locurile unde s-au relaxat. Gunoaie la tot pasul, ambalaje de tot felul și sticle goale alcătuiau un peisaj dezolant și dezvăluiau gradul de educație al celor, cu câteva ore mai devreme, țopăiau pe ritmuri de manele.

Pajiști verzi, sufocate de gunoaie

Constănțenii au profitat de temperaturile ridicate și încă de la primele ore ale dimineții au populat locurile bune de campat. Muzică, voie bună și miros îmbietor de mici te făceau parcă să uiti de pandemie și de nenumăratele restricții provocate de aceasta.

Toate bune și frumoase până la momentul plecării, când mulți dintre cei veniți au ales să uite ”deșeurile” pe unde le-a venit.

Unul dintre cei veniți să se relaxeze și-a exprimat nemulțumirile: ”M-am săturat de toți nesimțiții care vin și uită să strângă gunoaiele după ei. De ce nu pot să lase locurile astea frumoase așa cum le-au găsit”.

Plus că, din câte se pare, mulți dintre cei veniți la ”petrecere” nici nu au luat în calcul că așa-zisele grătare se fac doar în locurile special amenajate.

Video 1:

Video 2:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce daca nu e nici o pubela. Asta nu inseamna ca trebuie sa arunci resturile la intamplare. O punga penteu gunoi costa 40 de bani. Dar daca te-ai aciuat prin Constanta venind din alte judete limitrofe ajunse parliaga, atunci e explicabila o asemenea abordare.
14
0
Pt cei care solicita pubele ,maine ce o sa cereti o masa si scaune ? O sa va cacati pe unde va vine si o sa cereti toalete . O intrebare , din persia ,de unde ati venit , aveati ? sau in cazul toaletei , aveati ? Multumesc
13
0
Din cauza asta usor usor o sa fie restrictionat accesul in spatiile verzi, unii pur si simplu nu sunt in stare sa-spele incaltamintea ce sa mai vorbim de strans gunoaie putem invoca n motive adevarul este ca unora le lipseste bunul simt datoria civica.
25
1
Nu vad o pubela in toata zona,,ce trebuiau sa faca, sa le bage-n buzunar ?!, legea te obliga sa faci picnic in zone amenajate , care ?,,
5
37
hai sa fim seriosi ca gramada aia de sticle nu e de la unii care au fost la pic nic. Dupa vreun festivaal ati filmat sa vedeti ce ramane? Taxele de mediu de ce le platim sa le adune aia care primesc banii din aceste taxe!!!
5
58
AMENZI,AMENZI,AMENZI cat mai mari.Doar asa ne civilizam.
55
2
sunt fotografiate din zona Seimeni-Dunarea pe malul unui brat al fluviul Dunarea unde asa zis "domni si doamne" vin sa se distreze sa se sparga in figuri cu familia.In urma lor se vede modul de civilizatie in care traiesc acasa in familie adica face "caca"si il lasa acolo sa vina altii sa le adune mizeria.Rusine figurantilor de "doi bani".Acesti domni poposec frecvent acolo si ar trebui sa li se ia numerele de inmatriculare de la masini si date la politie si garda de mediu sa le arda amenzi frumoase.Cum lasa pe camp asa este si in casa lor.Rusinica !!!.
59
2
Amenzile educa!
68
2
Oameni fara educatie ... niste inevoluati ai societatii
58
2
asa procedeaza maidanezii infecti
55
3
Ce poti cere de la niste oameni fara educatie.....civica ,etc..........
52
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218